Skip links

Οι Διαφημιστές της ΣΤ΄ Δημοτικού παρουσιάζουν…!!!

Το επιστέγασμα της ολοκλήρωσης των έντυπων και των τηλεοπτικών διαφημίσεων που δημιούργησαν και επιμελήθηκαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ’ Δημοτικού ήταν η παρουσίαση της εργασίας τους, όχι μόνο σε όλους τους συμμαθητές τους και τους δασκάλους τους από τη ΣΤ’ Δημοτικού, αλλά και στον Δημιουργικό Διευθυντή της διαφημιστικής εταιρείας BBDO Athens, κύριο Κώστα Δαλιάνη.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο του Σχολείου την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019 και κάθε ομάδα πρόβαλλε το video που είχε δημιουργήσει και στη συνέχεια όλα τα μέλη της ομάδας επαναλάμβαναν δυνατά το slogan της διαφήμισής τους.

Ξεχωριστός ήταν ο ρόλος του κύριου Κ. Δαλιάνη που αξιολόγησε την προσπάθεια των μαθητών και μέσω της πολυετούς εμπειρίας του έδωσε χρήσιμες συμβουλές.

Κατά τη διάρκεια των προβολών αλλά και στην ολοκλήρωση της διαδικασίας, οι μαθητές έλαβαν ιδιαίτερα θετικά σχόλια για τον τρόπο που εργάστηκαν, οργάνωσαν και δόμησαν τις διαφημίσεις τους, καθώς και χρήσιμες κατευθύνσεις και υποδείξεις σχετικά με τη διάρκεια, τα εσωτερικά και εξωτερικά γυρίσματα, τις συνθηματικές φράσεις και τον ιδιαίτερο ρόλο που παίζει η μουσική.

Ο Δημιουργικός Διευθυντής της BBDO Athens εξέφρασε την ικανοποίησή του όσον αφορά τη δημιουργικότητα και την πρωτοτυπία που επέδειξαν οι μαθητές, αλλά και τα ίδια τα παιδιά ευχαριστήθηκαν την όλη διαδικασία, καθώς τους δόθηκε η ευκαιρία να επιστρατεύσουν τη φαντασία τους και να ανταλλάξουν ιδέες όχι μόνο με τους συμμαθητές τους, αλλά και με ένα σημαντικό επαγγελματία από τον χώρο της Διαφήμισης.

Το συνολικό εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με τους μαθητές να έχουν καλλιεργήσει τη συνεργασία, το ομαδικό πνεύμα και τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες και ταυτόχρονα να έχουν κατακτήσει τις βασικές αρχές που διέπουν τη Διαφήμιση.


Return to top of page