Skip links

Ξεχώρισαν οι μαθητές μας στο The Hague International Model United Nations 2020

Με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία για το Σχολείο μας ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των μαθητών μας στην 52η διοργάνωση The Hague International Model United Nations 2020 που πραγματοποιήθηκε από 27 Ιανουαρίου έως 31 Ιανουαρίου 2020 στη Χάγη. Η φετινή διοργάνωση είχε ως κεντρικό θέμα «Εξασφαλίζοντας και Προωθώντας τη Δημοκρατία» με τη συμμετοχή περισσότερων από 3.000 μαθητών από 185 σχολεία από όλο τον κόσμο.

Στην ομάδα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, όπου συμμετείχαν μαθητές της Β’ Λυκείου, είχε ανατεθεί η εκπροσώπηση του Παγκόσμιου Οργανισμού Εργασίας (International Labour Organization) με αρχηγό της διπλωματικής αποστολής την μαθήτρια της Β’ Λυκείου Γεωργία Ιωαννίδη. Καθόλη τη διάρκεια του συνεδρίου, οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να θέσουν τα επιχειρήματα τους για πλήθος ζητημάτων κοινωνικής, ανθρωπιστικής, οικονομικής, και πολιτικής φύσεως, με ομιλίες και σημαντικές παρεμβάσεις, χρησιμοποιώντας τη ρητορική τέχνη και τη διπλωματία.

Στις επιτροπές Ο.Ή.Ε. του ΤHIMUN 2020 συμμετείχαν, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, οι: 

Γεωργία Ιωαννίδη (Β’ Λυκείου): Οικονομική και Δημοσιονομική Επιτροπή, και

Πέτρος Κοτζαναστάσσης (Β’ Λυκείου): Νομική Επιτροπή

Τους μαθητές προετοίμασε η κυρία Καλλιόπη-Ηλιάνα Θερμού Δικηγόρος, η οποία και τους συνόδευσε μαζί με την καθηγήτρια Αγγλικών κυρία Χαρά Νικηφορίδου. Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή τους.


Return to top of page