Skip links

Ξεχώρισαν οι μαθητές μας στο Panhellenic Forensics Association Tournament 2019

Ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή των μαθητών και των μαθητριών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης που συμμετείχαν στο Panhellenic Forensics Association Tournament που διοργανώθηκε από τις 28 έως και τις 31 Μαρτίου 2019, στη Θεσσαλονίκη.

Σημαντική ήταν η επιτυχία της Ελεάννας-Ραφαηλίας Γώγου, η οποία απέσπασε ιδιαίτερα υψηλή βαθμολογία στο αγώνισμα του Group Discussion και κατετάγη στην 11η θέση ανάμεσα σε 77 συμμετέχοντες. Η μαθήτρια, επίσης, έλαβε πολύ καλές βαθμολογίες και για τη συμμετοχή της στα αγωνίσματα του Oral Interpretation και του Impromptu.

Ξεχωριστή ήταν και η συμμετοχή των μαθητριών μας Αφροδίτης Σταύρου και Στυλιανής Εξαρχέα, οι οποίες κατετάγησαν στην 12η θέση στην Κατηγορία Duet Acting Dramatic.

Ιδιαίτερα καλή επίδοση, κατακτώντας  την 18η θέση στην τελική κατάταξη, σημείωσε και η ομάδα Debate με τους Μαρία-Ευρυδίκη Κανελλοπούλου, Χαρίλαο-Ιωάννη Ιωάννου και Παναγιώτη Διαμαντή (στην πρώτη του συμμετοχή στο αγώνισμα αυτό σε PFA tournament).

Οι Χαρίλαος-Ιωάννης Ιωάννου και Παναγιώτης Διαμαντής ξεχώρισαν και με την πρώτη συμμετοχή τους ως δίδυμο στο αγώνισμα Duet Acting Comic αλλά και ατομικά στο αγώνισμα του Impromptu. Η δε πρώτη συμμετοχή του Παναγιώτη Διαμαντή στο αγώνισμα του Oratory απέσπασε θετικότατα σχόλια από τους κριτές ως προς την πρωτοτυπία του θέματος και την πολύ καλή δομή του λόγου. 

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν επίσης, με εξαιρετικές επιδόσεις, και οι παρακάτω μαθητές:

Θεοδώρα Κελεπούρη (Oral Interpretation Comic, Impromptu) – 1η συμμετοχή

Δέσποινα-Θεοδώρα Σπίνου (Group Discussion, Oral Interpretation Dramatic)

Νεφέλη-Μαρία Σαραμαντή (Oral Interpretation Dramatic) – 1η συμμετοχή

Διονύσης Πρίφτης (Group Discussion) – 1η συμμετοχή

Ιωάννης Ιωάννου (Group Discussion) – 1η συμμετοχή

Τους μαθητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση προπόνησαν η κυρία Χριστίνα Καραβά (Προπονήτρια Ρητορικής, Δικηγόρος, MSc) και η κυρία Ελένη Καραγιάννη (Καθηγήτρια Αγγλικών, M.ed) οι οποίες μαζί με την κυρία Καλλιόπη-Ηλιάνα Θερμού (Προπονήτρια Ρητορικής, Δικηγόρος, MSc) και την κυρία Ελένη Κρεμμύδα (Καθηγήτρια Αγγλικών), συνόδευσαν τους μαθητές και συμμετείχαν και ως Judges σε όλα τα αγωνίσματα.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για τις επιδόσεις και τις διακρίσεις τους αλλά και στους προπονητές, που ανέλαβαν την πλήρη προετοιμασία τους.


Return to top of page