Skip links

Ξεχώρισαν οι μαθητές μας στο Athens Model United Nations

Για άλλη μια χρονιά, μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση στην 22η Σύνοδο του Μαθητικού Συνεδρίου προσομοίωσης των εργασιών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών Athens M.U.N., η οποία διεξήχθη στο ξενοδοχείο Novotel Athens από τις 15 έως τις 17 Μαρτίου 2019. Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 400 μαθητές από 60 δημόσια και ιδιωτικά Λύκεια της Ελλάδας.

Στο συνέδριο έλαβαν μέρος, εκπροσωπώντας τη χώρα της Γεωργίας,  οι μαθητές: Γεώργιος Ευσταθόπουλος-Μπουτζούνης – Α΄ Λυκείου (αρχηγός διπλωματικής αποστολής στην Επιτροπή για τον Αφοπλισμό και τη Διεθνή Ασφάλεια), Πέτρος Κοτζαναστάσης – Α΄ Λυκείου (Κοινωνική, Ανθρωπιστική και Πολιτιστική Επιτροπή), Ελεάννα-Ραφαηλία Γώγου – Α΄ Λυκείου (Επιτροπή για την Επιστήμη και την Τεχνολογία), Αγγελική Βυτόγιαννη – Α΄ Λυκείου (Επιτροπή για την Οικονομική και Κοινωνική Ανάπτυξη), Θεοδώρα-Δέσποινα Σπίνου – Α΄ Λυκείου (Συνεδρίαση για την Ισότητα Των Φύλων), Χαρίλαος-Ιωάννης Ιωάννου – Α΄ Λυκείου (Aντιπρόεδρος της Επιτροπής για την Επιστήμη και την Τεχνολογία).

Τους μαθητές προετοίμασε για το Συνέδριο η Προπονήτρια Ρητορικής Τέχνης κυρία Καλλιόπη-Ηλιάνα Θερμού, η οποία και τους συνόδευσε.

Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή τους.


Return to top of page