Skip links

Ξεχώρισαν οι μαθητές μας στο 10th Moraitis Debate Cup

Με ιδιαίτερη επιτυχία για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας ολοκληρώθηκε η συμμετοχή στο 10th Moraitis Debate Cup, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 και το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019.

Πιο συγκεκριμένα η «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» συμμετείχε με 8 Ομάδες Juniors (ΣΤ’ Δημοτικού) και 3 Ομάδες Seniors (Γυμνάσιο & Λύκειο).

Η επίδοση όλων μας των μαθητών ήταν εξαιρετική ενώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Σχολείο μας εκπροσωπήθηκε με Ομάδα στον Τελικό.

Οι μαθητές του Λυκείου Χριστόφορος Δάβρης και Χαρίλαος-Ιωάννης Ιωάννου αγωνίστηκαν στον Τελικό και κατέλαβαν την 3η θέση Best Team σε σύνολο 72 Ομάδων.

Επιπλέον, ο Χάρης Ιωάννου ανακηρύχθηκε 3ος Best Speaker και ο Χριστόφορος Δάβρης 8ος Best Speaker σε σύνολο 144 συμμετεχόντων.

Ξεχωριστή όμως ήταν και η παρουσία της Ομάδας Junior του Σχολείου μας. Οι μαθήτριες  Ηλιάνα Γκούμα και Δανάη Ρουμελιώτη κατέλαβαν την 4η θέση Best Team ενώ οι μαθήτριες Αναστασία Σεϊτη και Κοραλία Οικονόμου κατετάγησαν στην 9η θέση Best Team σε σύνολο 36 ομάδων.

Επίσης, η μαθήτρια Δανάη Ρουμελιώτη ανακηρύχτηκε 5η Best Speaker και η μαθήτρια Ηλιάνα Γκούμα 6η  Best Speaker σε σύνολο 72 συμμετεχόντων.

Οι ομάδες Junior των μαθητών της ΣΤ’ Δημοτικού που συμμετείχαν στη διοργάνωση ήταν :

EAS 1: Κατερίνα Χαλμπέ, Γεωργία – Μαρία Σαμαρά

EAS 2: Αναστασία Σεΐτη, Κοραλία Οικονόμου

EAS 3: Βασιλική Χριστοπούλου, Νικόλαος Ζύμνης

EAS 4: Φροσύνα Λοβέρδου, Αγάπη Γεράκη

EAS 5: Ηλιάνα Νικάνδρου Γκούμα, Δανάη – Ελισάβετ Ρουμελιώτη

EAS 6: Διώνη Σφυρή, Γεώργιος Καρελάς

EAS 7: Χρυσούλα Κατσαρή, Μαρία – Άρτεμις Παυλίδη

EAS 8: Έλενα Ξανθοπούλου Σισίνη, Ελευθερία Μανουσάκη

Οι ομάδες Senior των μαθητών του Γυμνασίου και του Λυκείου που συμμετείχαν στη διοργάνωση ήταν :

EAS 9: Χριστόφορος Δάβρης, Χαρίλαος-Ιωάννης Ιωάννου

EAS 10: Ελεάννα – Ραφαηλία Γώγου, Πέτρος Κοτζαναστάσης

EAS 11: Παναγιώτης Διαμαντής, Γεώργιος Ευσταθόπουλος – Μπουτζούνης

Επίσης οι μαθητές Παναγιώτης Διαμαντής, Χάρης Ιωάννου και Ελεάννα – Ραφαηλία Γώγου διαγωνίστηκαν και στο Impromptu.

Τους μαθητές της ΣΤ’ Δημοτικού προετοίμασαν οι Υπεύθυνες Ομίλου – Καθηγήτριες Αγγλικών κυρίες Αικατερίνη Κωνσταντακοπούλου και Ανδρομάχη Φουντουκά.

Τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου προετοίμασε η κυρία Χριστίνα Καραβά, Δικηγόρος, MSc, Προπονήτρια Ρητορικής η οποία συνόδευσε και τους μαθητές.

Τους μαθητές επίσης συνόδευσαν οι καθηγήτριες Αγγλικών κυρίες Marei Carey, Ελένη Κρεμμύδα, Αγγελική Παναγιωτοπούλου και Ρούλα Γερονίκου, οι οποίες συμμετείχαν και ως Judges μαζί με τον κύριο Ανδρέα Κουβάτσο.

Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή τους!


Return to top of page