Skip links

Ξεχώρισαν οι μαθητές μας στους ΣΤ΄ Διασχολικούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης

Ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή μαθητών και μαθητριών της Β΄ Λυκείου του Σχολείου μας στους ΣΤ’ Διασχολικούς Αγώνες Τέχνης Λυκείου που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

Στους Αγώνες που διοργανώθηκαν από τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου με τη συμμετοχή 26 σχολείων από όλη την Ελλάδα, το Σχολείο μας εκπροσώπησε πενταμελή ομάδα αποτελούμενη από τους μαθητές: Ειρήνη Αβράμη, Κυριάκο Γλύκο, Μαρίτα Ζαφειροπούλου, Θεώνη Εξαρχέα και Παναγιώτη Νικολόπουλο.

Στους Προκριματικούς Αγώνες το Σχολείο μας κατετάγη στη 2η θέση και προκρίθηκε στη φάση των Ημιτελικών, όπου η Ομάδα Λυκείου αντιμετώπισε την Ομάδα Λυκείου των Αναβρύτων και ηττήθηκε, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, με βαθμολογία 3-2.

Σε ιδιαίτερα υψηλές θέσεις κατατάχθηκαν οι μαθήτριες Μαρίτα Ζαφειροπούλου και Ειρήνη Αβράμη που διακρίθηκαν στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα ανάμεσα σε 130 ομιλητές.

Στο ατομικό αγώνισμα του Προτρεπτικού Λόγου η μαθήτρια της Β΄ Λυκείου Ινώ Σπίνου είχε μια εξαιρετική παρουσία που την έφερε στην 9η θέση ανάμεσα σε 35 ομιλητές.

Τους μαθητές μας προπόνησαν και συνόδευσαν στους Αγώνες οι καθηγήτριες – Φιλόλογοι του Σχολείου μας κυρίες Τέτη Παπαδάτου, Νικολέτα Κοκοσιούλη και Δέσποινα Διαθεσοπούλου.

Συγχαρητήρια σε όλους μας τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και την εξαίρετη παρουσία τους στη διοργάνωση καθώς και στις καθηγήτριες που ανέλαβαν την άρτια προετοιμασία τους.


Return to top of page