Skip links

Ξεχώρισαν οι μαθητές μας στον Τελικό της Οικονομικής Ολυμπιάδας

Εξαιρετική ήταν η συμμετοχή δυο μαθητών από το Λύκειο του Σχολείου μας στον Τελικό της Οικονομικής Ολυμπιάδας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021. Η μαθήτρια από τη Β’ Λυκείου Ασημίνα Νταή και ο μαθητής από την Α’ Λυκείου Ιωάννης Γκαμαλέτσος μετά την επιτυχημένη συμμετοχή τους στον Σχολικό και στον Περιφερειακό Γύρο, εκπροσώπησαν την Εκπαιδευτική Αναγέννηση στον Τελικό του Διεθνούς Διαγωνισμού Οικονομικών γνώσεων που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και κατάφεραν να προκριθούν 75 μαθητές και μαθήτριες.

Συνολικά στον Διαγωνισμό έλαβαν μέρος  1.105 μαθητές και μαθήτριες από 136 Λύκεια σε πανελλαδικό επίπεδο και διεκδίκησαν μια θέση στη Διεθνή Οικονομική Ολυμπιάδα.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας που σημείωσαν εξαιρετικές επιδόσεις, τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά και βεβαιώσεις συμμετοχής και ανανέωσαν το ραντεβού της για την επόμενη σχολική χρονιά.

Θερμά συγχαρητήρια και στην καθηγήτρια Οικονομικών του Σχολείου μας κυρία Πηγή Λιαγκρή που συνέβαλε στην προετοιμασία των μαθητών και τους υποστήριξε κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού.


Return to top of page