Skip links

Ξεχωρίζει η Μαθητική Ομάδα του Σχολείου μας στους Αγώνες ΑΣΙΣ Ποδοσφαίρου Δημοτικού

Η Μαθητική Ομάδα του Σχολείου μας συνέχισε την αξιόλογη πορεία της στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη 2η αγωνιστική των Αγώνων ΑΣΙΣ Ποδοσφαίρου Δημοτικού.

Στο πρώτο παιχνίδι η ομάδα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αντιμετώπισε την ομάδα του Κολλεγίου Αθηνών και διεξήχθη ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με συνεχείς ανατροπές στο σκορ. Η ομάδα μας προηγήθηκε με 1-0, βρέθηκε πίσω με 2-1, προηγήθηκε εκ νέου με 3-2 και δυστυχώς ηττήθηκε με 4-3.

Στο δεύτερο παιχνίδι η ομάδα του Σχολείου μας συνέχισε με το ίδιο πάθος αντιμετωπίζοντας την ομάδα του C.G.S. και κατέκτησε τη νίκη με 4-2, μετά από ένα ακόμη συναρπαστικό παιχνίδι.

Σκόρερ του 2ου αγώνα ήταν οι μαθητές Μηνάς Αρβανίτης, Λευτέρης Αποστολόπουλος, Αριστοκλής Παπακωνσταντίνου και Βασίλης Μαυρίδης.

Εξαιρετικά πολύτιμοι παίχτες για τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής ήταν ο τερματοφύλακας Φίλιππος Βούζας και ο οργανωτής της Ομάδας Μηνάς Αρβανίτης.

Στη Μαθητική Ομάδα του Σχολείου μας συμμετέχουν οι μαθητές: Φίλιππος Βούζας, Αχιλλέας Γκερεδάκης, Σάββας Ρουκλιώτης, Μηνάς Αρβανίτης, Αριστοκλής Παπακωνσταντίνου, Λευτέρης Αποστολόπουλος, Βασίλης Μαυρίδης, Άγις Κούβαρης, Ερμής Τουρκαντώνης, Ίωνας Τουρκαντώνης, Γ Τ.

Συγχαρητήρια στους μαθητές για τη συμμετοχή τους και τις εξαίρετες εμφανίσεις τους καθώς και στον καθηγητή και Συντονιστη Φυσικής Αγωγής της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κύριο Γιάννη Θώδη για την επιτυχημένη προετοιμασία της Ομάδας.

Return to top of page