Skip links

Νέα επιτυχία στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας

Τη 15η θέση ανάμεσα σε 1223 μαθητές Α΄ Λυκείου κατέκτησε ο μαθητής της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Σταύρος Τζίκας, στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας που διεξήχθη το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016.

Υπενθυμίζουμε ότι στον ίδιο διαγωνισμό για μαθητές Γ΄ Λυκείου, η μαθήτριά μας Αγγελική Γκαϊφύλλια ήταν 4η ανάμεσα σε 827 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, από όπου θα αναδειχθούν οι μαθητές που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Βιολογίας.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για το Σχολείο μας να έχουμε σε ένα Πανελλήνιο Διαγωνισμό με τόσο υψηλό κύρος και με τέτοιο πλήθος συμμετοχών δύο μαθητές μας σε αυτές τις υψηλές θέσεις διάκρισης.

Οι μαθητές που συμμετείχαν στο διαγωνισμό προετοιμάστηκαν με τη βοήθεια των καθηγητών Βιολογίας του Σχολείου μας κυρίας Βαλεντίνας Κουμπενά και κυρίου Αντώνιου Κριμιτζά.

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Βιολογίας διοργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ένωση Βιολόγων και αποτελεί πόλο έλξης για μαθητές Λυκείου που αγαπάνε το συγκεκριμένο μάθημα και εμπνέονται από αυτό.

Return to top of page