Skip links

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Μαθητικών Κοινοτήτων του Σχολείου μας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021 το Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Bazaar των Μαθητικών Κοινοτήτων του Σχολείου μας. Έχοντας ως στόχο τη συγκέντρωση εσόδων για την υποστήριξη του Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, σύσσωμη η εκπαιδευτική κοινότητα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης απέδειξε περίτρανα ότι «όλοι μαζί μπορούμε» και συγκεντρώθηκε το πολύ σημαντικό ποσό των 20.770 €.

Η χαρά, το κέφι, το χαμόγελο και η διάθεση για κοινωνική προσφορά παρέμειναν αμείωτα παρά το γεγονός ότι το φετινό Bazaar ήταν διαφορετικό σε σχέση με αυτά των προηγούμενων ετών, λόγω των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Μαθητές και μαθήτριες από το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο και το Λύκειο συμμετείχαν ενεργά στα δρώμενα που είχαν σχεδιαστεί για τη συγκεκριμένη μέρα όπως, χορευτικές επιδείξεις, αθλητικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες, καραόκε και live μουσική. Γλυκές κρέπες, hot dog και burgers, pop corn, σουβλάκια αλλά και παραδοσιακοί κουραμπιέδες έδωσαν τη δική τους γευστική νότα στην ημέρα!

Δίπλα στη Μαθητική Κοινότητα του Σχολείου μας στάθηκαν σημαντικοί υποστηρικτές όλοι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, καθώς και οι γονείς που συντέλεσαν με καταλυτικό τρόπο στην επίτευξη του σκοπού που είχε τεθεί.

Η συμμετοχή όλων στη Λαχειοφόρο Αγορά που διοργανώθηκε μέσω της αρωγής και της υποστήριξης που προσέφεραν γονείς μαθητών του Σχολείου μας ήταν συγκινητική.

Όλα τα  έσοδα από τις πωλήσεις του Κυλικείου τη συγκεκριμένη μέρα διατέθηκαν για την ενίσχυση του σκοπού.

Ευχαριστούμε τις εταιρείες που συμμετείχαν ως Χορηγοί στη Λαχειοφόρο Αγορά των Μαθητικών Κοινοτήτων καθώς και τους γονείς για την ευγενική προσφορά τους:

 κύριο Παναγιώτη Καραχάλιο, κυρία Χριστίνα Μουρκογιάννη, κυρία Δήμητρα Τσομλέτσογλου, κυρία Μιρέλα Κολιτσίδα, Κτηνιατρείο κύριου Χρήστου Κτενά, ARTION Galleries, www.atmomixani.gr, MACROVITA, ΗΧΩΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ, MARINOS Κέντρο Εμπορίου & Βιομηχανίας, AQUA LIFE, CHIPITA, MADAMITSA Bag Crochet, MOCKUP, OMONIA TRANS, TEKA HELLAS, MAMMA CAVOLFIORE, Βιβλιοπωλείο ΕΑΡ, EXPERT Κατάστημα ΒΑΡΤΖΗ, PHARMEDEN, AVIS, INVENTOR, www.vinos.gr , Φαρμακείο Πιτσινέλης, Fairy Marillia .

Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή τους και τη συνεισφορά τους!

Σας ευχαριστούμε που κάθε χρόνο, όλοι μαζί κάνουμε τα Χριστούγεννα πιο Όμορφα!

*Σας επισυνάπτουμε τη λίστα με τα δώρα που κληρώθηκαν στη Λαχειοφόρο Αγορά μαζί με τους νικητήριους λαχνούς. Σε περίπτωση που κάποιος μαθητής δεν έχει παραλάβει το δώρο του παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τη Γραμματεία του Σχολείου. (Κάντε click εδώ)


Return to top of page