Skip links

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar των μαθητικών κοινοτήτων του Σχολείου μας

Για άλλη μια χρονιά το Χριστουγεννιάτικο Bazaar των μαθητικών κοινοτήτων του Σχολείου μας που πραγματοποιήθηκε στις 15 και 16 Δεκεμβρίου 2018 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, και η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

Οι μαθητές από όλες τις βαθμίδες του Σχολείου μας, οι εκπαιδευτικοί, ο Σύλλογος Αποφοίτων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, και το διοικητικό προσωπικό συνεργάστηκαν με ευαισθησία, χαρά, δημιουργικότητα και με έντονη διάθεση για προσφορά, έχοντας ως στόχο την επιτυχία της χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης και την εκπλήρωση του στόχου που τέθηκε και για τη φετινή χρονιά.

Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, πρωτότυπα γούρια, αρωματικά κεριά, εικαστικές δημιουργίες των μαθητών, ξύλινα σπιτάκια, εντυπωσιακά στολίδια, χειροποίητες ευχετήριες κάρτες, είδη δώρων, πλούσια Λαχειοφόρος Αγορά, θεατρικές παραστάσεις, χορευτικές επιδείξεις και αθλητικά δρώμενα δημιούργησαν ένα απόλυτα εορταστικό σκηνικό και αποτέλεσαν πόλο έλξης για τους επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Bazaar, που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόσκληση των μαθητικών κοινοτήτων, ώστε όλοι μαζί να συνεισφέρουμε και ο στόχος να γίνει πραγματικότητα!

Διάχυτο ήταν το πνεύμα της προσφοράς και κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης ετήσιας Εθελοντικής Αιμοδοσίας που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, υποστηρίζοντας ουσιαστικά την Τράπεζα Αίματος του Σχολείου μας.

Τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια της Χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης θα διατεθούν για την αγορά Πυροσβεστικού Οχήματος, που θα δωρηθεί στον Σύλλογο Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας (www.sead-afidnai.gr) για την προστασία της ευρύτερης περιοχής της Πάρνηθας.

Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η παρουσία και η συμβολή στο Χριστουγεννιάτικο Βazaar των εθελοντών του Σ.Ε.Α.Δ., που μετέδωσαν το μήνυμα του εθελοντισμού για την προστασία της φύσης σε μικρούς και μεγάλους.

Ανεξάρτητα από την ηλικία, μικροί και μεγάλοι απέδειξαν περίτρανα για άλλη μια χρονιά ότι το πνεύμα των Χριστουγέννων «ζει» κάθε μέρα στην καρδιά μας, και μέσα από τη συνεργασία, την προσφορά, τον εθελοντισμό και την αγάπη προς τη ζωή, τα θαύματα μπορούν να γίνονται πραγματικότητα!

Συγχαρητήρια σε όλους!


Return to top of page