Skip links

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Εθελοντική Αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, την Κυριακή 29 Μαΐου 2022.

Έπειτα από δυο χρόνια αποχής λόγω των υγειονομικών περιορισμών για την προστασία από τον Covid – 19, 32 εθελοντές αιμοδότες διέθεσαν δέκα λεπτά από τον χρόνο τους, πρόσφεραν ένα αναντικατάστατο και πολύτιμο δώρο για τη ζωή και συγκεντρώθηκαν 32 φιάλες αίματος που θα ενισχύσουν την Τράπεζα Αίματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Κλιμάκιο από το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο στο οποίο τηρείται η Τράπεζα Αίματος πραγματοποίησε τη λήψη αίματος από τους αιμοδότες και τις αιμοδότριες.

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση πάντα αρωγός σε τέτοιους είδους ενέργειες υπέρτατης αξίας για τον συνάνθρωπο, φιλοξένησε το κλιμάκιο και διευκόλυνε τη συνολική διαδικασία από εξειδικευμένο προσωπικό και πάντα με παρουσία γιατρών.

Συγχαρητήρια στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για τη σπουδαία δράση της Εθελοντικής Αιμοδοσίας καθώς και στους αιμοδότες για την αξιέπαινη συμμετοχή τους.


Return to top of page