Skip links

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Θεατρικές Παραστάσεις και οι Μουσικοχορευτικές Δράσεις της Α΄ και της Δ΄ Δημοτικού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι Θεατρικές Παραστάσεις και οι Μουσικοχορευτικές Δράσεις των μαθητών και των μαθητριών της Α΄ και της Δ΄ Δημοτικού, το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου 2022.

Οι μικροί μαθητές από την Α΄ Δημοτικού παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «Ποιος έκανε πιπί στον Μισισιπή;» βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, με στόχο την οικολογική ευαισθητοποίηση.

Οι μαθητές από τη Δ΄ Δημοτικού παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «Οι Ιστορίες του Παππού Αριστοφάνη» που βασίζονται σε μια θεατρική διασκευή έργων του ποιητή για παιδιά, που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Ποταμίτη.

Τα παιδιά με τη σκηνοθετική καθοδήγηση του κύριου Νικόλα Ράπτη και της κυρίας Μαρίας Κουβαρά και με την υποστήριξη στη διδασκαλία των κειμένων από τις δασκάλες τους και τους δασκάλους τους, συνεργάστηκαν, δημιούργησαν, πρωτοτύπησαν, λειτούργησαν σαν ομάδα, διασκέδασαν και κέρδισαν το πιο θερμό μας χειροκρότημα!

Κατά τη διάρκεια των ανοιχτών μαθημάτων Μουσικής και Παραδοσιακών Χορών μικροί και μεγάλοι τραγούδησαν και χόρεψαν μαζί και λίγο πριν την ολοκλήρωση της φετινής σχολικής χρονιάς αντάλλαξαν ευχές για «Καλό Καλοκαίρι»!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους στις πολιτιστικές δράσεις που παρουσιάστηκαν καθώς και στους δασκάλους που ενέπνευσαν τους μαθητές και συντόνισαν επιτυχημένα τη συνολική διαδικασία.


Return to top of page