Skip links

Με επιτυχία η συμμετοχή μαθητών μας στο 10ο PSMUN

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μαθητών του Σχολείου μας στο 10o PSMUN που πραγματοποιήθηκε μέσω διαδικτύου, από την Παρασκευή 5  Μαρτίου 2021 έως την Κυριακή 7 Μαρτίου 2021, με τη συμμετοχή μαθητών από σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού, αλλά και φοιτητών.

Οι μαθητές από το Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης, που στην πλειοψηφία τους συμμετείχαν για πρώτη φορά σε συνέδριο προσομοίωσης των οργάνων του Ο.Η.Ε., απέσπασαν πολύ κολακευτικά σχόλια για τις επιδόσεις τους.

Στη Σύνοδο Νέων (Youth Assembly) του Συνεδρίου, έλαβαν μέρος οι μαθήτριες της Α’ Γυμνασίου Χριστίνα Ευσταθίου, Όλγα-Μαρία Σταυρουλάκη, Θεοδώρα-Σταυρούλα Γεωργαντζή και Αλεξάνδρα Ταραντίλη, και ο μαθητής της β’ Γυμνασίου  Δημήτριος Ζαφειράκης.

Η μαθήτρια Χριστίνα Ευσταθίου έλαβε Εύφημο Μνεία (Honorable Mention) για την εξαιρετική της συνεισφορά στις συζητήσεις της Συνόδου και τις τρεις ημέρες του συνεδρίου.

Στην επιτροπή του Διεθνούς Δικαστηρίου Ο.Η.Ε., συμμετείχαν  ως  Δικαστές (Judges),  η μαθήτρια της β’ Γυμνασίου Αικατερίνη Χαλμπέ και ο μαθητής της γ’ Γυμνασίου Διονύσιος Πρίφτης. Την επιτροπή συντόνισε η απόφοιτη του σχολείου μας Ευπραξία (Φαίη) Αναγνωστοπούλου (ΕΚΠΑ Νομική Σχολή Αθηνών) ως η Πρόεδρος (President) του Δικαστηρίου.

Θερμά συγχαρητήρια στην Καθηγήτρια Αγγλικών κυρία Μαρία Δεληβάνη που ανέλαβε την προετοιμασία τους και συντέλεσε στα εξαίρετα αποτελέσματα.

Return to top of page