Skip links

Με επιτυχία η Μουσική Παράσταση των Junior και Senior Χορωδιών του Δημοτικού Σχολείου

«Στον κόσμο που οι λέξεις και οι νότες συναντώνται» μας ταξίδεψαν οι Junior και Senior Χορωδίες του Δημοτικού Σχολείου την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023.

Στην ξεχωριστή Μουσική Παράσταση που είχε ως κύριο θέμα τη μελοποιημένη ποίηση οι μαθητές και οι μαθήτριες τραγούδησαν παλαιότερους και σύγχρονους δημιουργούς όπως Ο. Ελύτη, Κ.Π. Καβάφη, Γ. Ρίτσο, Ν. Καββαδία, Ν. Γκάτσο, Μ. Χατζηδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Ι. Καμπανέλλη, Α. Σακελλάριο, Κ. Καπνίση, Γ. Ζαμπέτα, Χ. Βασιλειάδη, Μ. Χιώτη, μ. Πλέσσα, Κ. Πρετεντέρη, Χ. Νικολόπουλο, Σ. Κραουνάκη, Δ. Σαββόπουλο.

Ξεχωριστή ήταν η συμμετοχή μαθητών και μαθητριών του Λυκείου και αποφοίτων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης που συμμετείχαν στη Μουσική Παράσταση ως αφηγητές ποιημάτων, μεταδίδοντας χρώμα και συναίσθημα με την απόδοσή τους.

Θερμά συγχαρητήρια στον μαέστρο κύριο Στέφανο Καρδιόλακα που είχε τη Διεύθυνση της Χορωδίας, στον καθηγητή Μουσικής της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κύριο Δημήτρη Κλειδά και στην κυρία Γεωργία Ηλιοπούλου που διεύθυνε τη Junior Χορωδία και συμμετείχε ως βοηθός μαέστρου της Senior Χορωδίας.

Συγχαρητήρια στην καθηγήτρια Φιλόλογο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κυρία Νικολέττα Κοκοσιούλη που ανέλαβε τη φιλολογική επιμέλεια της Μουσικής Παράστασης και του προγράμματος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποίησε χαιρετισμό η Γενική Διευθύντρια της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κυρία Έρι Μαντά, η οποία τόνισε την αξία της τέχνης στην εκπαίδευση, τη σπουδαία θέση που έχει στο πρόγραμμα του Σχολείου και αναφέρθηκε στις επιτυχίες των μαθητών μας όλων αυτά τα χρόνια.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και την εξαίρετη παρουσία τους καθώς και σε όλους τους μουσικούς της Ορχήστρας.


Return to top of page