Skip links

Μεγάλες επιτυχίες μαθητών μας στο Panhellenic Forensics Association

Δυναμικό «παρών» έδωσαν οι μαθητές του Σχολείου μας στο Panhellenic Forensics Association που διοργανώθηκε από την Πέμπτη 8 Μαρτίου έως και την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στις εγκαταστάσεις του ACS Athens.

Και οι δυο Ομάδες Debate που εκπροσώπησαν την Εκπαιδευτική Αναγέννηση προκρίθηκαν στα Προημιτελικά της διοργάνωσης (Quarter Finals).

H 1η Ομάδα του Σχολείου μας που εκπροσωπήθηκε από τους μαθητές Χριστόφορο Δάβρη, Μαρία – Ευρυδίκη Κανελλοπούλου και Χαρίλαο – Ιωάννη Ιωάννου, αν και δεν κατάφερε να κερδίσει στα Προημιτελικά, ωστόσο απέσπασε εξαιρετικά σχόλια και ιδιαίτερα θετικές κριτικές για τη συνολική της εμφάνιση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ήταν από τις νεαρότερες ομάδες που έχουν προκριθεί στην ιστορία του Διαγωνισμού στα Προημιτελικά.

Την 2η Ομάδα μας αποτελούσαν οι μαθητές Αριάδνη – Μαρία Κουβάτσου, Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και Ουρανία Μορώνη, οι οποίοι διαγωνίστηκαν στον Τελικό της διοργάνωσης και αναδείχτηκαν ως η 2η Καλύτερη Ομάδα. Η επιτυχία αυτή αποτελεί σπουδαία διάκριση για το Σχολείο μας και τους μαθητές μας δεδομένου, ότι είναι από τις ελάχιστες φορές που ένα  ελληνόφωνο σχολείο καταφέρνει να διακριθεί σε τόσο υψηλή θέση στο Debate.

Στη μαθήτριά μας, Αριάδνη – Μαρία Κουβάτσου απονεμήθηκε το PAT KASTRITSIS Award, που αποτελεί την υψηλότερη διάκριση στο Τουρνουά για την επίδειξη ήθους αλλά κα για τη συνολική προσφορά της και την πορεία της, όλα αυτά τα χρόνια στη διοργάνωση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ίδια μαθήτρια, ήταν ανάμεσα στους 7 Finalist για την Κατηγορία Impromptu και προκρίθηκε 1η ανάμεσα σε 77 συμμετέχοντες.

Ξεχωριστή ήταν και η συμμετοχή των μαθητών μας, Κωνσταντίνου Τσαγκάρη και Τζον Ντάιερ, στους οποίους απονεμήθηκε Εύφημος Μνεία στην Κατηγορία Duet Acting Comic.

Τους μαθητές που συμμετείχαν στη διοργάνωση, προπόνησε στις Κατηγορίες Debate, Oratory και Impromptu η κυρία Χριστίνα Καραβά, στις Κατηγορίες Duet Acting και Oral Interpretation of Literature (both Comic & Dramatic) η κυρία Ήρω Ποταμούση και στην Κατηγορία Group Discussion, ο κύριος Μανώλης Πολυχρονίδης. Οι ίδιοι εκπαιδευτικοί συνόδευσαν τους μαθητές και συμμετείχαν και ως Judges στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Συγχαρητήρια σε όλους του μαθητές και τις μαθήτριές μας για τις σημαντικές διακρίσεις τους αλλά και στους προπονητές, που ανέλαβαν την πλήρη προετοιμασία τους.


Return to top of page