Skip links

Μαθητές του Σχολείου μας ως Student Officers στο The Hague International Model United Nations 2021

Σπουδαία είναι η διάκριση του μαθητή της Γ΄ Λυκείου – GCE Χαρίλαου – Ιωάννη Ιωάννου και του μαθητή της Β Λυκείου – GCE Παναγιώτη Διαμαντή της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης που επελέγησαν ως Student Officers στο The Hague International Model United Nations 2021 που θα πραγματοποιηθεί μέσω διαδικτύου από τις 25 έως τις 29 Ιανουαρίου 2021 με τη συμμετοχή 117 σχολείων από ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Χαρίλαος – Ιωάννης Ιωάννου θα συμμετάσχει ως Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής (Co – Chair in the Economic Committee) και ο Παναγιώτης Διαμαντής θα συμμετάσχει ως Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Co – Chair in the Human Rights Committee).

Αναμφίβολα η συμμετοχή και των δυο μαθητών στα Προεδρεία των επιτροπών της μεγαλύτερης διοργάνωσης MUN στον κόσμο και της παλαιότερης στην Ευρώπη, αποτελεί τεράστια διάκριση τόσο για τους ίδιους όσο και για το Σχολείο μας.

Η επιλογή των δυο μαθητών έγινε έπειτα από αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων που υπέβαλαν τον περασμένο Οκτώβριο, από την Οργανωτική Επιτροπή του THIMUN.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τη σπουδαία διάκρισή τους!

Return to top of page