Skip links

Μαθητές του Λυκείου στον Τελικό της Οικονομικής Ολυμπιάδας

Με επιτυχία συμμετείχαν μαθητές από το Λύκειο του Σχολείου μας στον Περιφερειακό Γύρο της Οικονομικής Ολυμπιάδας. Ο μαθητής της Α’ Λυκείου Γιάννης Γκαμαλέτσος και η μαθήτρια της Β’ Λυκείου Ασημίνα Νταή προκρίθηκαν στον Τελικό του Διεθνούς Διαγωνισμού Οικονομικών γνώσεων που πρόκειται να πραγματοποιηθεί το προσεχές χρονικό διάστημα.

Η Οικονομική Ολυμπιάδα απευθύνεται σε μαθητές Λυκείου από την Ελλάδα και το εξωτερικό και στοχεύει στη συμβολή για την ανάδειξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων των μαθητών στο πεδίο των οικονομικών.

Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Τσέχικο Ινστιτούτο Οικονομικής Εκπαίδευσης, με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διπλωματίας και Απόδημου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας και την υποστήριξη της Τράπεζας της Ελλάδας.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό και καλή επιτυχία στους μαθητές που προκρίθηκαν στον Τελικό.

Συγχαρητήρια στην καθηγήτρια Οικονομικών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κυρία Πηγή Λιαγκρή που συνέβαλε στην προετοιμασία των μαθητών.

Return to top of page