Skip links

5 Μαθητές μας στον Πανελλαδικό Τελικό Microsoft Office Specialist

Σπουδαία είναι η επιτυχία 5 μαθητών από το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Σχολείου μας που διακρίθηκαν ανάμεσα στους 100 καλύτερους μαθητές σε Πανελλαδικό επίπεδο στις εξετάσεις της Microsoft για τις ενότητες Word, Excel και PowerPoint.

Οι μαθητές μας Διονύσης Κανέλλης (ενότητα Excel), Παναγιώτης Νικολόπουλος (ενότητα PowerPoint), Ελένη-Ηλέκτρα Οικονόμου (ενότητα Word), Αναστασία Πάνου (ενότητα Word) και Κωνσταντίνα Σκευοφύλαξ (ενότητα Word) το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις για την επιλογή των Ελλήνων Πρωταθλητών της Πιστοποίησης Microsoft Office Specialist, που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Τελικό που θα διεξαχθεί στη Νέα Υόρκη των Η.Π.Α.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριές μας για τη σημαντική διάκρισή τους και καλή επιτυχία στις εξετάσεις επιλογής των Ελλήνων Πρωταθλητών!

Συγχαρητήρια και στους εκπαιδευτικούς μας κύριο Δημήτρη Μωραΐτη, Υπεύθυνο Πληροφορικής, κυρία Έφη Αντωνοπούλου, Καθηγήτρια Πληροφορικής και στον Επιστημονικό Συνεργάτη του Σχολείου κύριο Οδυσσέα Μηχανεντζή, που ανέλαβαν την επιτυχημένη προετοιμασία τους.

Return to top of page