Skip links

Μαθήτριά μας βραβεύεται στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση»

Εξαιρετική ήταν η συμμετοχή των μαθητών του Σχολείου μας στον Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό Δημιουργίας Αφίσας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Συνεδρίου «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση».

Δυο μαθητές μας από το Γυμνάσιο και τρεις μαθητές μας από το Λύκειο εκπροσώπησαν το Σχολείο μας στον Διαγωνισμό που είχε θέμα : «Η Ελλάδα και οι θάλασσές της : παρελθόν, παρόν και μέλλον». Από το Γυμνάσιο συμμετείχαν οι μαθήτριες Θεοδώρα Γκρέκη, Μαίρη Πάτση και από το Λύκειο οι μαθήτριες Δανάη Κυρώζη, Ρόζα Λέκα, Δανάη Μπαμπαλή.

Τον κεντρικό συντονισμό για τις συμμετοχές των μαθητών της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης είχε αναλάβει η καθηγήτρια Βιολογίας κα. Β. Κουμπενά με την αρωγή του καθηγητή Εικαστικών κου Ιωάννη Μαυρίδη.

Η δημιουργία της μαθήτριας Μαίρης Πάτση από τη Γ΄ Γυμνασίου διακρίθηκε ανάμεσα σε 107 αφίσες και η βράβευση πραγματοποιήθηκε σε ειδική τελετή κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου.

Να σημειωθεί ότι καθηγητές Βιολογίας κα. Β. Κουμπενά, Δρ.  Α. Κριμιτζάς και η καθηγήτρια Χημείας κα. Λ. Παναγιωτοπούλου συμμετείχαν  στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο «Η Βιολογία στην Εκπαίδευση»,

Η κα. Παναγιωτοπούλου και ο κος Κριμιτζάς συμμετείχαν ως εισηγητές με την ερευνητική εργασία με τίτλο «Ο κύβος ερρίφθη». Η εργασία παρουσιάστηκε με μορφή πόστερ.

Ο κος Κριμιτζάς συντόνισε μια στρογγυλή τράπεζα με θέμα «Είναι η Βιολογία θεωρητικό μάθημα;»


Return to top of page