Skip links

Και οι δυο ομάδες F1 του Σχολείου μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μαλαισία!

Πραγματικά πολύ σημαντική διάκριση είναι η κατάκτηση της 1ης θέσης από την ομάδα του Γυμνασίου και της 2ης θέσης από την ομάδα του Λυκείου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Formula 1 in Schools, που διεξήχθη στο Athens Mall το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Απριλίου 2017και τους έδωσε το εισιτήριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1, που θα διεξαχθεί στην Κουάλα Λουμπούρ στην Μαλαισία.

Την ομάδα Γυμνασίου αποτελούν οι μαθητές Ευάγγελος Βουλουμάνος (α΄ Γυμνασίου), Αθανάσιος Πετρογιάννης (α΄ Γυμνασίου), Πέτρος Βολικάκης (α΄ Γυμνασίου), Αθανάσιος Ζαχαρόπουλος (β΄ Γυμνασίου), Αποστόλης Κανέλλης (β΄ Γυμνασίου), Λάμπρος Μερκουράκης (β΄ Γυμνασίου) και Βασίλειος Τσάδαρης (β΄ Γυμνασίου). Την ομάδα Λυκείου αποτελούν οι μαθητές της Β΄ Λυκείου Σπύρος Βουλουμάνος, Αναστάσιος Ζουρδούμης, Γιώργος Κασσαβέτης, Βασίλης Παπαγγελόπουλος, , Αθηνά Πανταζή, Σταύρος Τζίκας, και Γιάννης Τιμοθεάτος και Γιάννης Φλωράς.

Η ομάδα του Λυκείου κατέκτησε επίσης και το βραβείο καλύτερου Portfolio (business plan project management).

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας και στον Γιάννη Τούντα, καθηγητή Τεχνολογίας, τον Δημήτρη Μωραΐτη, καθηγητή Πληροφορικής και τον απόφοιτο του Σχολείου μας Στέλιο Αγορόπουλο για τις εξαιρετικές αυτές διακρίσεις! Καλή επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Μαλαισία!


Return to top of page