Skip links

Κάνουμε τα Χριστούγεννα πιο όμορφα και υποστηρίζουμε « Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Και τη φετινή σχολική χρονιά λίγο πριν τις εορτές των Χριστουγέννων η σχολική κοινότητα της «Εκπαιδευτικής Αναγέννησης» ευαισθητοποιείται και κινητοποιείται για την υποστήριξη του Εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Με στόχο να συμμετέχουμε στον κρίκο της αλυσίδας που θα χαρίσει «χαμόγελα» στα παιδιά που διαμένουν στο σπίτι του Συλλόγου στο Μαρούσι, οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα κάνουν τα Χριστούγεννα πιο όμορφα!

 Οι μαθητές και οι μαθήτριες του Σχολείου μας θα συγκεντρώσουν χρήματα προκειμένου να αγοραστεί και να δωρισθεί ηλεκτρικός εξοπλισμός, που έχει ήδη υποδείξει ο Σύλλογος, καθώς και για να καλυφθούν οι οικονομικές δαπάνες για κατασκευαστικές βελτιώσεις της δομής, στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου την Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018 θα συγκεντρώσουν χρήματα προκειμένου να συνεισφέρουν στη βελτίωση των εσωτερικών εγκαταστάσεων και των αποθηκευτικών χώρων της δομής στο Μαρούσι.

Από την πλευρά τους οι μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου θα συγκεντρώσουν το χρηματικό ποσό, που απαιτείται για την αγορά ηλεκτρικού εξοπλισμού που χρειάζεται ο Σύλλογος για να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών.

Κάνουμε τα Χριστούγεννα πιο όμορφα και πολλαπλασιάζουμε Χαμόγελα!


Return to top of page