Skip links

Η Icarus Racing Team στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 in Schools 2024

Με επιτυχία συμμετείχε η Μαθητική Ομάδα του Λυκείου ‘’Icarus Racing Team’’ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Διαγωνισμού F1 in Schools που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2023. Η Μαθητική Ομάδα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης συγκέντρωσε 797 βαθμούς και κατέκτησε το Βραβείο «Έρευνας και Ανάπτυξης» και την 5η θέση, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 in Schools, που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο του 2024.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες και μέλη της ‘’Icarus Racing Team’’ που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ως Ομάδα Συνεργασίας με την Μαθητική Ομάδα ‘’Alacrity’’ είναι οι: Δάφνη Βαλιάδου, Γιώργος Παπαδημητρίου, Γεωργία Σαμαρά και Κωνσταντίνος Τσαπατώρης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συμμετείχε και η Μαθητική Ομάδα του Γυμνασίου ‘’R6 Racing Team’’ που συγκέντρωσε 742 βαθμούς και κατέκτησε τη 10η θέση ανάμεσα σε 24 Ομάδες. Οι μαθητές και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στην Ομάδα του Σχολείου μας είναι οι: Ευαγγελία Βουρνάζου, Διονύσης Μαλινέσκος, Χρήστος Μπουριάζος, Εύα Νικοτιάν, Αλέξανδρος Ορφανός και Νικόλας Χαβιαρόπουλος.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη συμμετοχή τους και τις διακρίσεις τους στον Διαγωνισμό καθώς και στους Προπονητές τους κύριο Δημήτρη Μωραϊτη και κύριο Γιάννη Τούντα.

Ευχόμαστε επιτυχία στην ‘’Icarus Racing Team’’ στον Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!


Return to top of page