Skip links

Η Anagennisi Running Team στο Greece Race for the Cure

ΜΑΖΙ πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού

Η Ομάδα Δρομέων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα δώσει δυναμικά το «παρών» στο GREECE RACE for the CURE, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 2 Οκτωβρίου 2022 από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Οι συμμετέχοντες δρομείς της Anagennisi Running Team θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη διοργάνωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη και να υποστηρίξουν ενεργά τη διάδοση του μηνύματος για την πρόληψη, τη θεραπεία και την αλληλοβοήθεια.

Όποιος  επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην Ομάδα Δρομέων του Σχολείου μας και να λάβει το συλλεκτικό t-shirt και το chip χρονομέτρησης επιλέγοντας να τρέξει στα 5 χιλιόμετρα με κόστος 10€.

Εναλλακτικά, μπορεί να λάβει το συλλεκτικό t-shirt επιλέγοντας είτε να περπατήσει στα 2 χιλιόμετρα με κόστος 8€ είτε να λάβει μέρος ηλεκτρονικά από οποιοδήποτε σημείο επιθυμεί με κόστος 8€.

Για την παραλαβή του υλικού έχετε τις παρακάτω επιλογές:

  • παραλαβή του υλικού μέσω του Σχολείου
  • παραλαβή του υλικού σε δική σας διεύθυνση, με χρέωση παραλήπτη (κόστος 3 € για περιοχές εντός της Αττικής) ή

Για να παραλάβετε το υλικό από του Σχολείο κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας, παρακαλούμε επιλέξτε «χωρίς Ταχυδρομική Αποστολή».

Για τη δήλωση της εγγραφής, παρακαλούμε να αναζητήσετε τη συμμετοχή της Ομάδας Δρομέων του Σχολείου μας ANAGENNISI RUNNING TEAM στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο:  https://www.raceforthecure.eu/el/Teams/Team/Id/473

χρησιμοποιώντας τον κωδικό της Ομάδας του Σχολείου 09A9F5F0 και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της συμμετοχής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.greecerace.gr .

Η ολοκλήρωση της εγγραφής σας πραγματοποιείται με την ηλεκτρονική πληρωμή σας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email. Σε περίπτωση που δεν το λάβετε, παρακαλούμε ελέγξτε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam).

Για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση παραμένουμε στη διάθεσή σας.

 

 

Return to top of page