Skip links

Η ANAGENNISI RUNNING TEAM στο DIGITAL GREECE RACE for the CURE

ΜΑΖΙ πιο δυνατοί από τον καρκίνο του μαστού

Η Ομάδα Δρομέων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα δώσει δυναμικά το «παρών» στο DIGITAL GREECE RACE for the CURE, που διοργανώνεται στις 1, 2 και 3 Οκτωβρίου 2021 από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής».

Οι συμμετέχοντες δρομείς της Anagennisi Running Team θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος στη μεγαλύτερη digital διοργάνωση ενάντια στον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη και να υποστηρίξουν ενεργά στη διάδοση του μηνύματος για την πρόληψη, τη θεραπεία και την αλληλοβοήθεια.

Χωρίς σημεία εκκίνησης και τερματισμού και χωρίς τον μαζικό χαρακτήρα της διοργάνωσης, οποιοσδήποτε το επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στην Ομάδα Δρομέων του Σχολείου μας, να λάβει το συλλεκτικό μπλουζάκι, να τρέξει στα 5 χιλιόμετρα ή να περπατήσει στα 3 χιλιόμετρα και να μοιραστεί τη συμμετοχή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με στόχο την ενίσχυση του έργου που επιτελεί ο Σύλλογος «Άλμα Ζωής».

Η συμμετοχή στο Digital Race for the Cure έχει κόστος συμμετοχής 6€ και περιλαμβάνει το t-shirt της Διοργάνωσης. Για την παραλαβή του υλικού της Διοργάνωσης έχετε τις παρακάτω επιλογές:

  • παραλαβή από το Σχολείο λίγες μέρες πριν από τον Αγώνα (εφόσον δεν δηλώσετε άλλη διεύθυνση παραλαβής)
  • παραλαβή του υλικού σε δική σας διεύθυνση με χρέωση παραλήπτη (κόστος 2,5 € για περιοχές εντός της Αττικής)
  • παραλαβή από τα γραφεία του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» στη διεύθυνση Ηπείρου 11, 2ος Όροφος, Αθήνα (από 6/09/21 έως 8/10/21, Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 18:00). Για να παραλάβετε το υλικό από το σημείο παραλαβών κατά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας παρακαλούμε επιλέξτε «συνεχίστε χωρίς αποστολή t-shirt».

Για τη δήλωση της εγγραφής, παρακαλούμε να αναζητήσετε τη συμμετοχή της Ομάδας Δρομέων του Σχολείου μας ANAGENNISI RUNNING TEAM στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.raceforthecure.eu/el/Teams/Team/Id/802/Join/Code,

 να  χρησιμοποιήσετε τον κωδικό της Ομάδας του Σχολείου 31EBB144, και να συμπληρώσετε τα στοιχεία της συμμετοχής σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.greecerace.gr .

Η ολοκλήρωση της εγγραφής σας πραγματοποιείται με την ηλεκτρονική πληρωμή σας στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. Μετά την εγγραφή σας θα λάβετε ένα επιβεβαιωτικό email. Σε περίπτωση που δεν το λάβετε, παρακαλούμε ελέγξτε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία (spam).

Return to top of page