Skip links

Η «Anagennisi Running Team» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας : Τρέχουμε για το «Kids Save Lives»!

Η Εκπαιδευτική Αναγέννηση δίνει δυναμικά το «παρών» στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

O Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας διοργανώνεται από τον ΣΕΓΑΣ με τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής και του ΟΠΑΝΔΑ και εκτός, από ένα αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας, αποτελεί τη γέφυρα που συνδέει την ιστορία και αναδεικνύει ανθρώπινες αρετές όπως αυτές της θέλησης και της ανθρώπινης ψυχής.

Η ομάδα δρομέων του Σχολείου μας «Anagennisi Running Team» θα συμμετέχει στη διοργάνωση με τη συμμετοχή 50 ενηλίκων και 60 μαθητών που θα διαδώσουν το μήνυμα του Ανθρωπιστικού Οργανισμού «Kids Save Lives», ότι «τα παιδιά σώζουν ζωές».

O Ανθρωπιστικός Οργανισμός «Kids Save Lives» (www.kidssavelives.gr) σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας εκπαιδεύει μαθητές ηλικίας άνω των 10 ετών και εκπαιδευτικούς στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, μέσα από ένα  αυτοχρηματοδοτούμενο πρόγραμμα και τη συμβολή δεκάδων εθελοντών. Το εθνικό πρόγραμμα εκπαίδευσης μαθητών «Kids Save Lives» έχει εγκρίνει το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Η έναρξη της διοργάνωσης έχει οριστεί για τις 15:00, οπότε και θα πραγματοποιηθεί φωτογράφιση των ομάδων που θα συμμετέχουν. Η εκκίνηση για τον αγώνα δρόμου 5 χλμ. ορίστηκε στις 16:15 με κόστος συμμετοχής στα 12€ για τους ενήλικες ενώ η συμμετοχή των μαθητών θα είναι δωρεάν. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν με την εγγραφή τους τον απαιτούμενο εξοπλισμό για τον Αγώνα. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.athensauthenticmarathon.gr.

Δεδομένου ότι ο αριθμός συμμετεχόντων είναι συγκεκριμένος και ορίζεται από τον φορέα διοργάνωσης, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις Δηλώσεις Συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018  για το σημείο συνάντησης της ομάδας την ημέρα του αγώνα. Εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε, παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής και να την επιστρέψετε μαζί με το αντίστοιχο χρηματικό ποσό, μέχρι τη Δευτέρα  24 Σεπτεμβρίου 2018, στον κύριο Β. Ιγγλεζάκη.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να πραγματοποιηθούν με τους παρακάτω τρόπους :

  • Ηλεκτρονικά με αποστολή της Φόρμας Συμμετοχής στο e-mail : marketing@anagennisi.edu.gr
  • Τηλεφωνικά στον κύριο Ν. Τσιλιβαράκο
  • Εγγράφως στο Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων & Επικοινωνίας (Βιβλιοθήκη Γυμνασίου – Λυκείου)

Κατεβάστε τη δήλωση συμμετοχής από εδώ…


Return to top of page