Skip links

Ημερίδα για το Ασφαλές Διαδίκτυο και τον Διαδικτυακό Εκφοβισμό

Την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 12:00-14:00 οι μαθητές του Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο του Σχολείου με θέμα το Ασφαλές Διαδίκτυο και τον Διαδικτυακό Εκφοβισμό.

Σε μια εποχή που η ταχύτητα της πληροφορίας μεταδίδεται σε ταχύτατους ρυθμούς έχοντας ως σύμμαχο το αχανές διαδίκτυο και την τεχνολογία είναι ιδιαίτερο σημαντικό οι νεότεροι χρήστες του να ενημερώνονται, να προβληματίζονται και να ευαισθητοποιούνται αναφορικά με ζητήματα που σχετίζονται με την ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Την Ημερίδα θα τιμήσουν με την παρουσία τους και τη συμμετοχή τους εξαίρετοι εισηγητές με πολυετή εμπειρία και σημαντική κοινωνική προσφορά.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κύριος Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος θα παρουσιάσει στο μαθητικό κοινό τις σημαντικές δράσεις που έχουν αναπτυχθεί από τον Οργανισμό και στοχεύουν στην ασφαλή πλοήγηση των παιδιών στο Διαδίκτυο και στην καταπολέμηση του διαδικτυακού εκφοβισμού.

Από την πλευρά του ο κύριος Άρης Λούβρης, Εθνικός Συντονιστής του Προγράμματος eSafetyLabel.eu θα αναφερθεί στους τρόπους προστασίας των εφήβων από τις αναδυόμενες τεχνολογίες.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με την Υποστήριξη του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» (www.hamogelo.gr) και του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (www.sch.gr).


Return to top of page