Skip links

Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Η Διοίκηση του Σχολείου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων διοργανώνει και φέτος μια από τις σημαντικότερες δράσεις μας, την Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Την Κυριακή  16 Δεκεμβρίου 2018, και ώρες 10:00 έως 13:00, σας περιμένουμε στο Σχολείο μας για να δώσουμε αίμα που θα βοηθήσει έναν δικό μας άνθρωπο σε μια δύσκολη στιγμή της ζωής του. Έχουμε ήδη συγκεντρώσει σημαντικό αριθμό φιαλών  για να μπορούμε να έχουμε τη δική μας τράπεζα αίματος. Ακόμη και αν δεν μπορείτε να δώσετε αίμα εσείς οι ίδιοι για λόγους υγείας, ζητήστε από ένα φίλο να δώσει για εσάς.

Για κάθε σχετική πληροφορία, επισκεφθείτε το site του Συλλόγου, ενημερωθείτε για το καταστατικό αιμοδοσίας ή επικοινωνήστε με κάποιο από τα μέλη της επιτροπής διαχείρισης της τράπεζας αίματος.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που επισυνάπτεται, επιστρέφοντάς την στη Γραμματεία του Σχολείου μέχρι και την Τρίτη 4/12/2018 (με την ένδειξη ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ υπόψιν κ. Γ. Δημακογιάννη).

Θα προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για την ώρα προσέλευσής σας ώστε να αποφύγετε τυχόν ταλαιπωρία λόγω καθυστέρησης.

Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από την αβεβαιότητα, πιστεύουμε ακράδαντα ότι με την αλληλεγγύη και την αλληλοϋποστήριξη συμβάλλουμε στη δημιουργία θετικών προτύπων για τα παιδιά μας! Η δράση βασίζεται στον εθελοντισμό και ελπίζουμε ότι, και αυτή τη χρονιά, το έργο μας θα στηριχτεί από εσάς.

Μπορείτε να κατεβάσετε την αίτηση συμμετοχής για την εθελοντική αιμοδοσία κάνοντας click εδώ.

Return to top of page