Skip links

Εύφημος Μνεία για την Ομάδα Ρητορικής Γυμνασίου στους Διαδικτυακούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης 2021

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μαθητών και μαθητριών από το Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στους 1ους Διαδικτυακούς Αγώνες Ρητορικής Τέχνης που πραγματοποιήθηκαν από την Παρασκευή 2 Απριλίου έως και την Κυριακή 4 Απριλίου. Η Ομάδα Ρητορικής Γυμνασίου του Σχολείου μας διακρίθηκε κερδίζοντας Εύφημο Μνεία καθώς συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία, μετά από τις δυο ομάδες που προκρίθηκαν στον Τελικό.

Τη Μαθητική Ομάδα που εκπροσώπησε το Σχολείο μας αποτελούσαν οι μαθητές της β’ Γυμνασίου Κωνσταντής Αναγνώστου, Ραφαέλα Καραμπέτσου, Άννα Λούσιου, Νίκος Μαθιόπουλος, Ελισάβετ-Διονυσία Χίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειοψηφία των σχολείων που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό αγωνίζονταν με ομάδες αποτελούμενες από μαθητές της γ’ Γυμνασίου.

Στο ατομικό αγώνισμα του Προτρεπτικού Λόγου οι μαθητές του Γυμνασίου Αλεξία Αλιφραγκή, Αναστασία Καραχάλιου και Λυδία Σιφναίου και του Λυκείου A.K. και Ίρις-Χριστίνα Σπίνου κατέκτησαν υψηλές βαθμολογίες και πολύ αξιόλογες κριτικές.

Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Pierce) με την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας.

Συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του Σχολείου μας για τη συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό, τις διακρίσεις τους, το ήθος τους και το υψηλό ρητορικό τους επίπεδο.

Θερμά συγχαρητήρια στις Φιλολόγους του Σχολείου μας κ.κ. Δέσποινα Διαθεσοπούλου και Έλλη Τσενέ, που καθοδήγησαν και προπόνησαν τους μαθητές μας και τις κ.κ. Νικολέττα Κοκοσιούλη, Φιλόλογο του Σχολείου και Εύα Κουντούρη, Απόφοιτο, που συμμετείχαν στη διοργάνωση ως κριτές.

Return to top of page