Skip links

Επιτυχημένη παρακολούθηση του 4ου Module του Virtual Learning LAB με τίτλο «Introducing your microbiome» από την καθηγήτρια Βιολογίας κυρία Κουμπενά Βαλεντίνα

Η καθηγήτρια Βιολογίας του Σχολείου μας κυρία Κουμπενά Βαλεντίνα, ολοκλήρωσε με επιτυχία το τέταρτο Module του Virtual learning LAB με τίτλο «Introducing your microbiome» του European Molecular Laboratories (EMBL). 

Κατά τη διάρκεια της ενότητας αυτής η οποία διήρκησε δύο εβδομάδες (23 Νοεμβρίου – 6 Δεκεμβρίου), εργάστηκε σε 5μελή ομάδα εκπαιδευτικών της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για να προετοιμάσει μια πρωτότυπη διδακτική πρόταση σχετική με το μικροβίωμα του ανθρώπου. Η διδακτική πρόταση παρουσιάστηκε τη Δευτέρα 7/12/20 σε ηλεκτρονική συνδιάσκεψη με τους φορείς του EMBL και άλλες ομάδες καθηγητών που συμμετείχαν.

Η κα. Κουμπενά Β. ήταν μία από τους 5 συνολικά Έλληνες καθηγητές που επιλέχθηκαν να συμμετάσχουν σε αυτή τη δραστηριότητα του Virtual learning LAB και μία εκ των 23 συνολικά καθηγητών από όλο τον κόσμο, ανάμεσα σε εκατοντάδες δηλώσεις συμμετοχής. 

Η εμπειρία αυτή ήταν πραγματικά μοναδική και εφοδίασε την κα. Κουμπενά Β. όχι μόνο με καινούριο εκπαιδευτικό υλικό για να χρησιμοποιηθεί στην τάξη, αλλά αποτέλεσε ισχυρό δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ καθηγητών από όλο τον κόσμο και του σημαντικού φορέα EMBL στην επιστήμη της Βιολογίας. 

Συγχαρητήρια για τη συμμετοχή της.

Return to top of page