Skip links

Επιτυχίες μαθητών μας στον 32ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή μαθητών από το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στον 32ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πληροφορικής (www.pdp.gr) που διοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Όλοι οι μαθητές του Σχολείου μας που έλαβαν μέρος προκρίθηκαν στην Τελική Φάση του Διαγωνισμού.

Από το Γυμνάσιο συμμετείχαν οι μαθητές μας Γεώργιος Δαγλαράς, Ορέστης Ζηκούλης και Γεράσιμος Λιανός και από το Λύκειο οι μαθητές μας Έργης Παπαδόπουλος και Στέλιος Χατζήβεης.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τη σημαντική πρόκρισή τους καθώς και στον καθηγητή Πληροφορικής του Σχολείου μας κύριο Οδυσσέα Μηχανετζή που συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχημένη προετοιμασία τους.

Καλή επιτυχία σε όλους μας τους μαθητές στην Γ’ Φάση του Διαγωνισμού.

* Επιπλέον πληροφορίες για τον Διαγωνισμού

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πληροφορικής αποτελεί τον πιο δύσκολο διαγωνισμό στον τομέα της πληροφορικής και για τη πρόκριση των μαθητών στην τελική φάση απαιτούνται γνώσεις και συστηματική προετοιμασία.

Για τους πέντε μαθητές Λυκείου που θα διακριθούν στη Γ’ Φάση του Διαγωνισμού και θα συμμετέχουν στην Εθνική Ομάδα Πληροφορικής και μετέπειτα στην Ολυμπιάδα Πληροφορικής παρέχεται η δυνατότητα να εγγραφούν σε οποιαδήποτε Σχολή του Πολυτεχνείου ή Πανεπιστημίου – με σχετικό αντικείμενο σπουδών – επιλέξουν, χωρίς να δώσουν Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Για τους μαθητές του Γυμνασίου που θα διακριθούν παρέχεται ως έπαθλο η συμμετοχή τους σε εβδομαδιαίο bootcamp του Πολυτεχνείου, όπου θα εξοικειωθούν με πιο εξειδικευμένες γνώσεις σχετικές με τον Προγραμματισμό και θα προετοιμαστούν για την Ολυμπιάδα του Διαγωνισμού, στον οποίο έχουν δυνατότητα συμμετοχής αποκλειστικά μαθητές Λυκείου.

Return to top of page