Skip links

Επιτυχίες μαθητών μας στον Σχολικό Γύρο της 2ης Ελληνικής Οικονομικής Ολυμπιάδας

Πρόκριση 24 μαθητών στον Περιφερειακό Γύρο

Με επιτυχία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από το Λύκειο του Σχολείου μας στον Σχολικό Γύρο της 2ης Ελληνικής Οικονομικής Ολυμπιάδας που πραγματοποιήθηκε από τις 14 έως τις 18 Φεβρουαρίου 2022.

24 μαθητές και μαθήτριες από την Εκπαιδευτική Αναγέννηση σημείωσαν υψηλές επιδόσεις και προκρίθηκαν στον Περιφερειακό Γύρο που πρόκειται να πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο.

Πιο συγκεκριμένα οι μαθητές και οι μαθήτριες που συγκέντρωσαν πάνω από 68% και προκρίθηκαν είναι οι: Ματτέο Παλαμάρης, Νικόλας Κουνούπης, Νικόλας Κλάδης, Θεοδώρα Πασχάλη, Ασημίνα Νταή, Δημοσθένης Κλειδέρης, Μιχάλης Χατζησταμάτης, Ιωάννης Γκαμαλέτσος, Γεώργιος Κλωνής, Μάξιμος Αγγελόπουλος, Αναστάσιος Βουκλαρής, Ελένη Γεωργιάδου, Θάλεια Κοντάκου, Ηλέκτρα Λάττα, Κωνσταντίνος Μουστακάκης, Όλγα Ρούση, Αθανάσιος Πετρογιάννης, Γεωργία – Άννα Αθανασίου, Ευανθία Νικολακάκη, Μάριος Μισσακιάν, Νίκος Βυτόγιαννης, Νικόλαος Μαραντίδης, Παντελής Λιακόπουλος, Ευάγγελος Βουλουμάνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη φετινή χρονιά συμμετείχαν υπερδιπλάσιοι μαθητές και μαθήτριες σε σχέση με την περσινή χρονιά. Συγκεκριμένα συμμετείχαν 2.354 παιδιά από 174 σχολεία όλης της χώρας. Από την Περιφέρεια Αττικής προκρίθηκαν συνολικά 315 παιδιά.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες από το Σχολείο μας που συμμετείχαν στον Σχολικό Γύρο.

Συγχαρητήρια και στην καθηγήτρια Οικονομικών του Σχολείου μας κυρία Πηγή Λιαγκρή που συντέλεσε στην άρτια προετοιμασία όλων των μαθητών.

Ευχόμαστε επιτυχία στους μαθητές και στις μαθήτριες που προκρίθηκαν και θα συμμετάσχουν στον Περιφερειακό Γύρο.


Return to top of page