Skip links

Επιτυχίες μαθητών μας από το Γυμνάσιο και το Λύκειο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Ευκλείδης»

Με υψηλές επιδόσεις και εξαιρετική επιτυχία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από το Γυμνάσιο και το Λύκειο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μαθηματικών «Ο Ευκλείδης» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2024 και διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Οι επιτυχόντες μαθητές και οι επιτυχούσες μαθήτριες στον Διαγωνισμό είναι οι: Ηλέκτρα Ζηκούλη, Κωνσταντίνος Μεγαπάνος, Αριάδνη Σιφναίου (β΄ Γυμνασίου), Ziheng Qi, Κωνσταντίνος Αλεξόπουλος, Φίλιππος Γκερεδάκης, Λάμπρος Ιακωβάκης, Κωνσταντίνος Καραχάλιος, Νικόλαος Κούρεντας, Βλάσης Φουνταδάκης (γ΄ Γυμνασίου), Όλγα Διαμαντή (Α΄ Λυκείου), Λυδία Σιφναίου (Β΄ Λυκείου).

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή τους και τη διάκρισή τους.

Ευχόμαστε επιτυχία στην επόμενη φάση του Διαγωνισμού την Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου 2024 και θα αναδείξει τις Εθνικές Ομάδες Μαθηματικών, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας σε μεγάλους διεθνείς μαθηματικούς Διαγωνισμούς.

Θερμά συγχαρητήρια και στους καθηγητές Μαθηματικών του Σχολείου μας που προετοίμασαν με επιτυχία τους μαθητές και τις μαθήτριες.

Return to top of page