Skip links

Επιστρέψαμε στο Σχολείο!!!

Τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 υποδεχτήκαμε και πάλι στο Νηπιαγωγείο μας τους μικρούς μας  μαθητές! Αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της επιστροφής μετά από μεγάλη παραμονή στο σπίτι και έχοντας καινούρια δεδομένα με τη χρήση των τεστ αυτοδιάγνωσης ετοιμάσαμε ευχάριστες και διασκεδαστικές δραστηριότητες.

Πιο συγκεκριμένα  αξιοποιήσαμε  το κουκλοθέατρο και φτιάξαμε μια πρωτότυπη δια δραστική παράσταση. Μαζί με την κουκουβάγια , το καγκουρό και άλλα αγαπημένα  ζωάκια τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τη διαδικασία του τεστ, να εκφράσουν συναισθήματα , απορίες και προβληματισμούς ,να συνεργαστούν και παράλληλα να ψυχαγωγηθούν.  

Μέσα από το παιχνίδι και τη θεατρική αγωγή τα νήπια και προ νήπια άρχισαν και πάλι να μοιράζονται όμορφες στιγμές με τους συμμαθητές τους ενώ παράλληλα έγινε η έναρξη δραστηριοτήτων που στοχεύουν στην καλλιέργεια δεξιοτήτων , όπως είναι η ευελιξία και η εξάσκηση στην επίλυση δυσκολιών που είναι σημαντικές για την καλλιέργεια της ψυχικής ανθεκτικότητας των παιδιών.      


Return to top of page