Skip links

Επιμόρφωση της Φιλολόγου και Διευθύντριας Γυμνασίου του Σχολείου μας κυρίας Όλγας Κηπιώτη στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό, στο Micro Expressions Essentials και στην Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση

Με επιτυχία ολοκλήρωσε η Φιλόλογος και Διευθύντρια του Γυμνασίου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης την επιμόρφωσή της σε ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θεματικά πεδία και εκπαιδευτικά εργαλεία.

Πιο συγκεκριμένα η κυρία Ο. Κηπιώτη εκπαιδεύτηκε στα παρακάτω Προγράμματα:

– Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα NLP Foundation για τον Νευρο-Γλωσσικό Προγραμματισμό που πραγματοποιήθηκε τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο 2020.

Ο Νευρογλωσσικός Προγραμματισμός αποτελεί μια προσέγγιση επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης που αφορά τα τρία σημαντικά στοιχεία που καθορίζουν τη συμπεριφορά μας: το σύστημα των νευρικών οδών, τη γλώσσα και τη μη λεκτική επικοινωνία, και τον τρόπο που είμαστε «προγραμματισμένοι» να λειτουργούμε με συγκεκριμένα μοτίβα συμπεριφοράς.

– Στο τριήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα Micro Expressions Essentials που σχετίζεται με τη Συναισθηματική Νοημοσύνη και τις μικρο-εκφράσεις της μη λεκτικής επικοινωνίας και της γλώσσας του σώματος. Η γνώση τους είναι το κλειδί για την ανάπτυξη δεξιοτήτων ενσυναίσθησης και σύνδεσης με τους άλλους.

– Το Διαδικτυακό Πρακτικό Επιμορφωτικό Εργαστήριο που πραγματοποιήθηκε από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στις 25 Νοεμβρίου και είχε ως θέμα «Δόμηση  εκπαιδευτικού υλικού για Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση».

Συγχαρητήρια στην κα. Ό. Κηπιώτη για τη συμμετοχή της και την επιτυχημένη παρακολούθηση των παραπάνω επιμορφωτικών προγραμμάτων.


Return to top of page