Skip links

Επιμορφώσεις εκπαιδευτικών του Σχολείου μας

Λίγο πριν την έναρξη των μαθημάτων και στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη νέα σχολική χρονιά οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενδιαφέρουσες εισηγήσεις από έμπειρους επαγγελματίες.

Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022 η Διευθύντρια του Γυμνασίου κυρία Όλγα Κηπιώτη πραγματοποίησε παρουσίαση με θέμα «Επικοινωνία μέσα και έξω από την τάξη». Η κα Ο. Κηπιώτη έχει παρακολουθήσει σημαντικές εκπαιδεύσεις σε αντικείμενα που σχετίζονται με θέματα Ψυχολογίας και Επικοινωνίας όπως, Θετική Ψυχολογία, Συναισθηματική Νοημοσύνη,  Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό σε επίπεδο Master Practitioner και Micro Expressions & Body Language.

Η Γενική Διευθύντρια του Σχολείου κυρία Έρι Μαντά τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου  πραγματοποίησε ομιλία παιδαγωγικού περιεχομένου. Η κα Ε. Μαντά μέσα από την πολυετή εμπειρία της, τις γνώσεις της και τις δεξιότητές της έδωσε πολύτιμες κατευθύνσεις σε δασκάλους και καθηγητές όλων των βαθμίδων.

Την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου ο Δρ. Ανδρέας Ζεργιώτης πραγματοποίησε εισήγηση στους εκπαιδευτικούς με θέμα «Παιδαγωγικές προσεγγίσεις στην τάξη».

Η παρουσίαση του Διευθυντή του Λυκείου κυρίου Ισίδωρου Σιδέρη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου με βασικά θέματα «Η διαμορφωτική αξιολόγηση των μαθητών» και «Αυτοαξιολόγηση εκπαιδευτικών – σχολικής μονάδας».

Η Εκπαιδευτική Ψυχολόγος της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κυρία Ευδοξία Δουδωνή υποδέχτηκε τους εκπαιδευτικούς στον χώρο του Θεάτρου την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 και παρουσίασε το ιδιαίτερα σημαντικό θέμα «Εντοπισμός Μαθησιακών Δυσκολιών».

Οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου με την ομιλία «Διαχείριση τάξης» που πραγματοποίησε ο κύριος  Παναγιώτης Σιαπέρας Κλινικός Ψυχολόγος – Εργοθεραπευτής.


Return to top of page