Skip links

Εορτασμός της Επετείου του Πολυτεχνείου

Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες από το Γυμνάσιο και το Λύκειο τίμησαν την 50η Επέτειο του Πολυτεχνείου και παρακολούθησαν την εκδήλωση που είχε η διοργανώσει η Β΄ Λυκείου.

Η Μαθητική Κοινότητα του Σχολείου μας τίμησε τους αγώνες των πρωταγωνιστών εκείνης της ταραγμένης περιόδου, οι οποίοι αγωνίστηκαν για υψηλά ιδανικά, αξίες και δικαιώματα που είναι αίτημα των ανθρώπινων κοινωνιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Μέσα από κείμενα που επιμελήθηκαν οι ίδιοι, ποιήματα, τραγούδια και συνθήματα, αναβίωσαν τα γεγονότα εκείνης της εποχής, που έγιναν σύμβολο των αγώνων για την ελεύθερη παιδεία και τη διαφύλαξη της ελευθερίας.

Ξεχωριστή ήταν η στιγμή που οι μαθητές και οι μαθήτριες ανέβηκαν στη σκηνή του Θεάτρου και τραγούδησαν μαζί με τους καθηγητές και τις καθηγήτριες τους κυρία Δέσποινα Διαθεσοπούλου, κυρία Σταυρούλα Ζαβρή, κυρία Δανάη Καρυδάκη, κυρία Όλγα Κηπιώτη, κυρία Αθηνά Μαμμωνά, κυρία Αλεξία Μοναστηριώτη, κύριο Χάρη Ντόμπρα, κύριο Ιορδάνη Ξαγοράρη, κύριο Δημήτρη Παπαναστάση, κυρία Αθηνά Πετροπούλου, κύριο Μίλτο Τσαμουργκέλη, κυρία Έλλη Τσενέ, κυρία Ισιδώρα Φίλη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και τη διοργάνωση της Εορτής καθώς και στην καθηγήτρια – Φιλόλογο κυρία Άννα Κουρδή, τον Θεατρολόγο κύριο Νικόλα Ράπτη, τον καθηγητή Εικαστικών κύριο Ισαάκ Μαυρίδη και τον καθηγητή Φυσικής κύριο Σταμάτη Παπουτσή που ανέλαβαν την επιμέλεια της εκδήλωσης.


Return to top of page