Skip links

Εορτασμός της Επετείου του Πολυτεχνείου

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 οι μαθητές και οι μαθήτριες από το Γυμνάσιο και το Λύκειο τίμησαν την Επέτειο του Πολυτεχνείου και παρακολούθησαν την εκδήλωση που είχε η διοργανώσει η Β΄ Λυκείου.

Η Μαθητική Κοινότητα του Σχολείου μας τίμησε τους αγώνες των πρωταγωνιστών εκείνης της ταραγμένης περιόδου, οι οποίοι αγωνίστηκαν για υψηλά ιδανικά, αξίες και δικαιώματα που είναι αίτημα των ανθρώπινων κοινωνιών σε παγκόσμιο επίπεδο.

Διαβάζοντας αποσπάσματα από το μυθιστόρημα «Αρχαία Σκουριά» της Μάρως Δούκα, μέσα από θεατρικούς διαλόγους που επιμελήθηκαν οι ίδιοι, ποιήματα, τραγούδια και συνθήματα, αναβίωσαν τα γεγονότα εκείνης της εποχής που έγινα σύμβολο των αγώνων για την ελεύθερη παιδεία και τη διαφύλαξη της ελευθερίας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και τη διοργάνωση της Εορτής καθώς και στην καθηγήτρια – Φιλόλογο κυρία Άννα Κουρδή που ανέλαβε την πολύτιμη καθοδήγησή τους, με την υποστήριξη των Συμβούλων καθηγητών της Β΄ Λυκείου κυρίας Βούλας Ζαβρή, κύριου Γιώργου Δελημπούρα, κύριου Σταύρου Κουρεντζή και κύριου Μάκη Μακρή.


Return to top of page