Skip links

Εορτασμός της Επετείου του Πολυτεχνείου

Με αφορμή την Επέτειο των γεγονότων της 17ης Νοεμβρίου 1973 και της εξέγερσης των φοιτητών για τη διεκδίκηση πανανθρώπινων δικαιωμάτων και ελευθεριών οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου και του Λυκείου του Σχολείου μας τίμησαν διαδικτυακά τη συγκεκριμένη ημέρα.

Τη φετινή χρονιά η σχολική εορτή για την Επέτειο του Πολυτεχνείου πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά λόγω της αναστολής λειτουργίας των σχολείων σε πανελλαδικό επίπεδο για την αντιμετώπιση της πανδημίας του Covid 19, και της πραγματοποίησης των μαθημάτων με σύγχρονα ψηφιακά μέσα τηλεκπαίδευσης.

Παρόλα αυτά η μαθητική κοινότητα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης τίμησε συμβολικά τον αγώνα των πρωταγωνιστών του Πολυτεχνείου και παρακολούθησε την παρουσίαση που επιμελήθηκε ο Ιστορικός – Φιλόλογος κύριος Βασίλης Λυμπερόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας παρουσίασης που πραγματοποίησε ο κύριος Β. Λυμπερόπουλος οι μαθητές μας βίωσαν έστω και εξ αποστάσεως τα γεγονότα εκείνης της περιόδου και έγιναν κοινωνοί των συναισθημάτων και του ευρύτερου κλίματος.

Return to top of page