Skip links

Εορτασμός της Επετείου Θεμελίωσης της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης από το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό

Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 συμπληρώθηκαν 17 χρόνια από την Επέτειο Θεμελίωσης της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης. Με αφορμή αυτό το γεγονός πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου ο εορτασμός αυτής της τόσο σημαντικής ημέρας από το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό, τη Διεύθυνση και τη Διοίκηση του Σχολείου που συνδυάστηκε με το κόψιμο της Βασιλόπιτας.

Η Γενική Διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων κυρία Έρι Μαντά κατά τη διάρκεια της ομιλίας της φώτισε τη διαδρομή του Σχολείου, επεσήμανε τα δυνατά σημεία και έμμεσο και ευρηματικό τρόπο υπογράμμισε τα δυναμικά στοιχεία που προσδιόρισαν την πορεία του Σχολείου και που είναι αναγκαία και καθορίζουν την εξέλιξή του.

Ο κύριος Δημήτρης Αντωνόπουλος αναφέρθηκε στα κομβικά γεγονότα της πορείας του Σχολείου και ευχαρίστησε συνολικά τους εργαζόμενους για την ευθύνη και την αφοσίωση που επιδεικνύουν καθημερινά στο έργο που επιτελούν  και τόνισε το πρότυπο του Αποφοίτου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης.

Η κυρία Όλγα Αντωνοπούλου ευχαρίστησε τους εργαζόμενους σε κάθε τομέα δράσης του Σχολείου για τη συνεχή και πολύτιμη παρουσία και προσφορά τους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε από τους Ιδρυτές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης ο κύριος Νικόλαος Παπαδρακάκης που διετέλεσε Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου από την πρώτη μέρα λειτουργίας του μέχρι και τη λήξη της περσινής σχολικής χρονιάς.

Επιπλέον, απονεμήθηκε Βραβείο στον IT Director και Προπονητή Ρομποτικής και F1 in Schools κύριο Δημήτρη Μωραΐτη για την καθοριστική συνεισφορά του στις  σπουδαίες επιτυχίες του Σχολείου στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής όπου η Μαθητική Ομάδα Λυκείου «Minders» κατέκτησε την 4η θέση σε ολόκληρο τον κόσμο καθώς για το Βραβείο Γρηγορότερου Αυτοκινήτου που κατέκτησε η Μαθητική Ομάδα «Arrows Racing» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 in Schools.

Επίσης, για τη συνεισφορά του στις επιτυχίες της Μαθητικής Ομάδας της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα F1 in Schools τιμήθηκε και ο καθηγητής Γιάννης Τούντας και ο απόφοιτος επιστημονικός συνεργάτης του Σχολείου, Στέλιος Αγορόπουλος.

Τέλος, ο απόφοιτος και επιστημονικός συνεργάτης της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης τιμήθηκε για τη συμβολή του στη μεγάλη διάκριση του Σχολείου μας στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης με πλήθος ευχών για υγεία, δημιουργικότητα, όραμα και επιτυχίες που θα συντροφεύουν το Σχολείο!


Return to top of page