Skip links

Εξαιρετική συμμετοχή μαθητών μας στο 6th Campion Model United Nations

Με ιδιαίτερα θετικά σχόλια για την εμφάνιση των μαθητών του Σχολείου μας ολοκληρώθηκε η ετήσια σύνοδος του μαθητικού συνεδρίου – προσομείωσης των εργασιών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών 6th Campion Model United Nations (CSMUN) που πραγματοποιήθηκε στο Campion School στις 6 και 7 Οκτωβρίου 2018.

Στη φετινή διοργάνωση, η οποία ήταν αφιερωμένη στην καταπολέμηση της σεξουαλικής εκμετάλλευσης και της βίας, οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση εκπροσωπώντας την Ολλανδία και την Ακτή Ελεφαντοστού.

Στο συνέδριο έλαβαν μέρος :

Από τη γ΄ Γυμνασίου: Γεώργιος Μουσελάς (Ειδική Πολιτική Επιτροπή Απο-αποικειοποίησης) και Παναγιώτης Διαμαντής (Νομική Επιτροπή), ο οποίος απέσπασε και την Εύφημο Μνεία της Επιτροπής. 

Από την Α’ Λυκείου:  Απόστολος Κανέλλης (Επιτροπή Αφοπλισμού και Διεθνούς Ασφάλειας), Γεώργιος Ευσταθόπουλος (Κοινωνική, Ανθρωπιστική και Πολιτισμική Επιτροπή), Παναγιώτα Καψάλη (Ειδική Επιτροπή Καταπολέμησης Σεξουαλικής Εκμετάλλευσης Και Βίας), Μαρία-Ευριδίκη Κανελλοπούλου (Διεθνές Δικαστήριο Ο.Η.Ε. – δικαστής), Στυλιανή Εξαρχέα (Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο – δικαστής), Ελεάννα-Ραφαηλία Γώγου και Αγγελική Βυτόγιαννη (Ιστορική Επιτροπή Κρίσης Ο.Η.Ε.), Χριστόφορος Δάβρης και Χαρίλαος-Ιωάννης Ιωάννου (Συμβούλιο Ασφαλείας Ο.Η.Ε.), ο οποίος απέσπασε το βραβείο ‘Best Delegate’ του Συμβουλίου Ασφαλείας Ο.Η.Ε.

Από την Β’ Λυκείου: Έλενα Χριστοφιλέα (Ειδική Πολιτική Επιτροπή Απο-αποικειοποίησης), Ιωάννης Αγγέλικας (Διεθνές Δικαστήριο Ο.Η.Ε. – δικαστής) και Χρυσάνθη Τζανέτου (Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο – δικαστής).

Στα θεσμικά όργανα του Συνεδρίου το σχολείο μας εκπροσώπησε η Ευπραξία Αναγνωστοπούλου (Β’ Λυκείου) ως Γραμματέας του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου.  

Τους μαθητές προετοίμασε για τη συμμετοχή τους στο Συνέδριο και συνόδευσε η κυρία Κάλλια Θερμού.


Return to top of page