Skip links

Εξαιρετική συμμετοχή μαθητή και αποφοίτων μας στο 6ο Web ATSMUN

Εξαιρετική ήταν η συμβολή μαθητή και αποφοίτων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης κατά την διεξαγωγή της προσομοίωσης του Διεθνούς Δικαστηρίου Ο.Η.Ε. με υπόθεση ‘Marshall Islands vs Great Britain, India and Pakistan’ στα πλαίσια του 6ου  Web ATSMUN (Arsakeia Tositseia Schools Model United Nations) που διοργάνωσαν τα Αρσάκεια Σχολεία Πατρών από την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2020 έως την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 με τη συμμετοχή 500 μαθητών και καθηγητών από σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ειδικότερα, στην προσομοίωση συμμετείχαν ως  Δικαστές (Judges), ο μαθητής της Β’ Λυκείου – GCE Παναγιώτης Διαμαντής και ο απόφοιτος του σχολείου μας Ιωάννης Αγγέλικας (UCL – Τμήμα Politics, Sociology & East European Studies). Επίσης στην απόφοιτή μας  Ευπραξία (Φαίη) Αναγνωστοπούλου (ΕΚΠΑ Νομική Σχολή Αθηνών) είχαν ανατεθεί τα καθήκοντα της Αντιπροέδρου-Γραμματέα (Vice President-Registrar) του δικαστηρίου.

Να σημειωθεί πως, και φέτος, τη συγκεκριμένη προσομοίωση συντόνισε ο  διακεκριμένος δικηγόρος και υπεύθυνος διεξαγωγής των προσομοιώσεων Δ.Δ. στο THIMUN,  Dr. Robert Stern, ο οποίος και επέλεξε τους συμμετέχοντες κατόπιν αξιολόγησης.

Συγχαρητήρια σε όλους για τη συμμετοχή τους.

Return to top of page