Skip links

Εξαιρετική εμφάνιση μαθητών μας στον Τελικό του Young Business Talents

Με ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα για τους μαθητές Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης πραγματοποιήθηκε ο Τελικός του διαγωνισμού «Young Business Talents» που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 13 Απριλίου 2018 στις εγκαταστάσεις του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδας – Pierce College.

Από τις τρεις ομάδες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό εκπροσωπώντας το Σχολείο μας και συμμετείχαν μέχρι την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, μια ομάδα διακρίθηκε και συμμετείχε με επιτυχία στην φάση του Τελικού.

Η Ομάδα «Foundation» που αποτελείται από τους μαθητές της Α’ Λυκείου Γιάννη Αγγέλικα, Σπύρο Δαβέρο, Νίκο Αποστόλου και Νίκο Ζουρδούμη κατέλαβε την 3η θέση στην πρώτη προσομοίωση και την 4η θέση στη δεύτερη και την τρίτη προσομοίωση.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ομάδα την ημέρα του Τελικού ήταν ελλιπής λόγω της απουσίας ενός μέλους της για προσωπικούς λόγους.

Η Ομάδα «Foundation» της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης με τη συμμετοχή της στον Τελικό της διοργάνωσης, διακρίθηκε ανάμεσα σε 3.000 ομάδες από ολόκληρη την Ελλάδα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους καθώς και στον καθηγητή του Σχολείου μας, κύριο Ιωάννη Θεοχάρη για την ουσιαστική συμβολή του και την προετοιμασία των μαθητών.


Return to top of page