Skip links

Εξαιρετικές επιδόσεις μαθητών του Σχολείου μας στο 62nd Deree Debate Tournament

Εξαιρετικές ήταν οι επιδόσεις μαθητών και μαθητριών από το Γυμνάσιο του Σχολείου μας που συμμετείχαν στο 62nd Deree Debate Tournament που πραγματοποιήθηκε στις 19 και στις 20 Νοεμβρίου 2021.

Η ομάδα των Κωνσταντή Αναγνώστου και Μαριέτας Λέκου προκρίθηκε στους Ημιτελικούς (open semi finals) καθώς βρισκόταν στην 6η θέση της γενικής κατάταξης και συγκέντρωσε 693 πόντους, ανάμεσα στις 56 ομάδες που συμμετείχαν. Σημειώνεται ότι ήταν η μικρότερη ηλικιακά ομάδα που κατάφερε να περάσει στους Ημιτελικούς.

Στη γενική κατάταξη των Novice Teams η ομάδα των Γιάννη Νταή και Απόστολου Ιακωβάκη κατατάχθηκε στην 8η θέση.

Ο μαθητής Ιωάννης Νταής ήταν 8ος ομιλητής στην κατάταξη των Novice Speakers ολόκληρου του Διαγωνισμού.

Αντίστοιχα στην ατομική κατάταξη ομιλητών των Novice Speakers ο μαθητής Απόστολος Ιακωβάκης κατατάχθηκε στην 11η θέση και ο μαθητής Αλέξανδρος Ηλιάδης στη 19η θέση.

Στην ατομική κατάταξη των ομιλητών οι μαθητές μας κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις:

11η θέση: Μαριέτα Λέκου

20η θέση: Κωνσταντής Αναγνώστου

55η θέση: Φροσύνα Λοβέρδου

55η θέση: Μαντιάνα Παυλίδη

Οι Debate Coaches του Σχολείου μας διακρίθηκαν ως κριτές, καθώς η Μαριλένα Χατζηκώστα συμμετείχε ως κριτής στα Semifinds και ο Παναγής Γκουβέλης στο Novice Final.

Συγχαρητήρια σε όλους μας τους μαθητές και τις μαθήτριες για τις διακρίσεις τους και την εξαιρετική συμμετοχή στον Διαγωνισμό καθώς και στους Debate Coaches και στην Forensics Head Coach του Σχολείου μας κυρία Δάφνη Ρεμούνδου  που ανέλαβαν την προετοιμασία τους.

Return to top of page