Skip links

Εξαιρετικές εμφανίσεις της Μαθητικής Ομάδας του Σχολείου μας στους Αγώνες ΑΣΙΣ Ποδοσφαίρου Δημοτικού

Η Μαθητική Ομάδα της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στο πλαίσιο της συμμετοχής της στις Αθλητικές Συναντήσεις Ιδιωτικών Σχολείων της 1ης Αγωνιστικής των αγώνων Ποδοσφαίρου Δημοτικού, πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, με το σύνολο των μαθητών μας να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στο πρώτο παιχνίδι, το οποίο εξελίχθηκε σε ντέρμπι απέναντι στην ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες και η ομάδα του Σχολείου μας ηττήθηκε με 1-0.

Στο δεύτερο παιχνίδι και έχοντας η Ομάδα μας προσαρμοστεί στις συνθήκες, επιβλήθηκε με ευκολία στην ομάδα της Σχολής Μωραΐτη  με συνολικό σκορ 3-1 και με πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Η Ομάδα μας θα συνεχίσει τους αγώνες της στις 27 Μαΐου απέναντι στο Κολλέγιο Αθηνών και τα Εκπαιδευτήρια Κωστέα – Γείτονα.

Στη Μαθητική Ομάδα του Σχολείου μας συμμετέχουν οι: Αλέξανδρος Βούζας, Αχιλλέας Γκερεδάκης, Λευτέρης Αποστολόπουλος, Σάββας Ρουκλιώτης, Ίωνας Τουρκαντώνης, Ερμής Τουρκαντώνης, Αρίστος Παπακωνσταντίνου, Άγις Κούβαρης, Μηνάς Αρβανίτης, Βασίλης Μαυρίδης, Άγγελος Στροφύλλας, Ο.Τ., Ανδρέας Αθανασόπουλος.

Συγχαρητήρια στους μαθητές μας για τη συμμετοχή τους και τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους καθώς και στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής κύριο Γιάννη Θώδη για την άρτια προετοιμασία της Ομάδας.

Ευχόμαστε επιτυχία στους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Return to top of page