Skip links

Εξαιρετικά αποτελέσματα στα πτυχία Γερμανικών!

Εξαιρετικά ήταν τα αποτελέσματα που σημείωσαν οι μαθητές από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης στις εξετάσεις για τα πτυχία της γερμανικής γλώσσας.

Οι μαθητές από τη Στ’ Δημοτικού είχαν 100% επιτυχία στο πτυχία Fit A1 του Goethe Institut, ενώ το 88% των συμμετεχόντων πέρασε την εξέταση με Άριστα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μαθητής Χρήστος Ζούμπος είχε απόλυτη επιτυχία με βαθμολογία 60/60 σε όλη την εξέταση.

Οι επιτυχίες των μαθητών συνεχίστηκαν και στο Γυμνάσιο. Πιο συγκεκριμένα στο πτυχία B2J του ÖSD Institut οι συμμετέχοντες μαθητές είχαν 80% επιτυχία στο σύνολο των γραπτών εξετάσεων (Schreiben) και 100% επιτυχία στην προφορική εξέταση (Sprechen). Η μαθήτρια της γ’ Γυμνασίου Αλεξάνδρα Κονταξάκη έλαβε βαθμολογία 30/30 στις επιμέρους δεξιότητες των προφορικών και του γραπτού λόγου.

Εξαιρετικές ήταν και οι επιδόσεις των μαθητών μας στις επιμέρους δεξιότητες στο πτυχίο B1J του ÖSD Institut, με ποσοστό που αγγίζει το 100% στον γραπτό λόγο και το 95% στον προφορικό λόγο.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και στις μαθήτριες και στις καθηγήτριες Γερμανικών που εν μέσω πανδημίας συνεργάστηκαν αποδοτικά, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις νέες τεχνολογίες στην εκπαίδευση, με γνώμονα πάντα την αγάπη στη μάθηση.

Return to top of page