Skip links

Εκπαιδευτική Χορευτική Παράσταση Μπαλέτου και Μοντέρνου Χορού από μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης

Μαθητές και  μαθήτριες από όλες τις βαθμίδες των Εκπαιδευτηρίων Αντωνόπουλου «Εκπαιδευτική Αναγέννηση» συμμετέχουν και παρουσιάζουν στο κοινό μια εκπαιδευτική χορευτική παράσταση γεμάτη με δημιουργική φαντασία, ρυθμό, κίνηση και συναισθήματα!

Η χορευτική παράσταση, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των καλλιτεχνικών εκπαιδευτικών εκδηλώσεων της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης θα παρουσιαστεί στο Θέατρο «Ακροπόλ» (Ιπποκράτους 9-11, Αθήνα) την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 , 12:00-14:00.

Στο Α’ Μέρος θα παρουσιαστεί κλασικό μπαλέτο σε μια χορογραφία βασισμένη στο παραμύθι «Το μαγεμένο Δάσος» και σε κείμενο της κυρίας Κατερίνας Κουρμεντέλου.

Στο Β’ Μέρος της παράστασης θα παρουσιαστεί μοντέρνος χορός σε χορογραφία των καθηγητριών, κυρίας Ελένης Βαρδακαστάνη και κυρίας Ηλέκτρας Οικονομίδη, με τον τίτλο «Ο χορός μέσα από τα μάτια ενός ζωγράφου».

Από την Τετάρτη 10 Μαΐου 2023 στις 14:00 μπορεί να πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης https://www.viva.gr/tickets/dance/children/ekpaideutiki-xoreutiki-parastasi/.  Η τιμή των εισιτηρίων κυμαίνεται από 15 ευρώ έως 20 ευρώ, ανάλογα με τη θέση.

Λόγω της μεγάλης συμμετοχής μαθητών και προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα σε κάθε οικογένεια να προμηθευθεί τουλάχιστον τρία εισιτήρια, σε θέση στην πλατεία του θεάτρου, θα υπάρξει περιορισμός στον μέγιστο αριθμό αγοράς εισιτηρίων. Πιο συγκεκριμένα, κάθε οικογένεια με ένα παιδί μπορεί να αγοράσει έως και 3 εισιτήρια, κάθε οικογένεια με 2 παιδιά έως 5 εισιτήρια και κάθε οικογένεια με τρία παιδιά έως 7 εισιτήρια. Για τον λόγο αυτό, για κάθε παιδί δίνεται ένας προσωπικός κωδικός για την αγορά των εισιτηρίων.

Η συγκεκριμένη διαδικασία, αγοράς δηλαδή αποκλειστικά με κωδικούς θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Μαίου, Ωστόσο, από τις 23 Μαΐου 2023 και μέχρι την ημέρα της παράστασης τα εναπομείναντα εισιτήρια θα διατεθούν ελεύθερα (χωρίς κωδικούς) μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας www.viva.gr.

Return to top of page