Skip links

Εκδήλωση Κλασικού Μπαλέτου και Μοντέρνου Χορού στο Ακροπόλ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Κλασικού Μπαλέτου και Μοντέρνου Χορού στο Θέατρο Ακροπόλ, το Σάββατο 27 Μαΐου 2017.

Οι μαθήτριες Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης που συμμετέχουν στη δραστηριότητα του μπαλέτου και του μοντέρνου χορού έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό, αποκομίζοντας διθυραμβικά σχόλια από τους θεατές για την άρτια από τεχνικής απόψεως εκτέλεσή των χορευτικών, με απόλυτο συντονισμό και εκφραστικότητα. Ο άψογος φωτισμός, οι υπέροχες στολές και η προσεκτικά επιλεγμένη μουσική δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα και ανέδειξαν τις χορευτικές ικανότητες των μαθητριών μας σε μια εκδήλωση που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από ανάλογες επαγγελματικού επιπέδου.

Οι μαθήτριες προετοιμάστηκαν με συνέπεια και μεθοδικότητα από τις κυρίες Αικατερίνη Κουρμεντέλου, Ελένη Βαρδακαστάνη και Ηλέκτρα Οικονομίδη.

Συγχαίρουμε τις μικρές μας χορεύτριες και τις καθηγήτριές τους για το άριστο θέαμα που μας χάρισαν και τους ευχόμαστε να έχουν καλή πρόοδο στην ενασχόληση τους με την τέχνη του χορού και να μας προσφέρουν και στο μέλλον ανάλογης ποιότητας εκδηλώσεις.


Return to top of page