Skip links

Διακρίσεις μαθητών του Σχολείου μας στο 6th Campion School Model United Nations

Με επιτυχία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Σχολείου μας στο 6th Campion MUN που πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021. Οι μαθητές μας εκπροσώπησαν τη Ρουμανία και το Βέλγιο και έχοντας ως θέμα ‘’Peace, Justice and Strong Institutions’’ συζήτησαν με μαθητές από σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού και κατάφεραν να διακριθούν.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου διακρίθηκαν με Εύφημο Μνεία (Honorable Mention) οι μαθητές Κωνσταντής Αναγνώστου (GA6), Τζωρτζίνα Αναγνωστοπούλου (GA1), Μαρία Αρτοπούλου (Forensics Junior Group Discussion) και Ασημίνα Νταή (GA4).

Στην αποστολή της Ρουμανίας συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες Θεοδώρα Γεωργαντζή (Environmental Commission), Στέλιος Δεριζιώτης (GA4), Σταμάτης Τάραμας (SPECON) και Κατερίνα Χαλμπέ (GA3).

Στην Επιτροπή του Βελγίου συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες Κωνσταντής Αναγνώστου (GA6), Τζωρτζίνα Αναγνωστοπούλου (GA1), Ασημίνα Νταή (GA4), Σταμάτης Μαλτζής (SPECON), Όλγα Σταυρουλάκη (Environmental Commission).

Στην Επιτροπή Νέων (Forensics Junior Group Discussion) συμμετείχαν οι μαθήτριες Μαρία Αρτοπούλου και Αλεξάνδρα Κικίλια.

Στην Επιτροπή του Διεθνούς Δικαστηρίου του Ο.Η.Ε. συμμετείχε ως Δικαστής (Judge) ο μαθητής Ηλίας Μαρκόπουλος.

Στα θεσμικά όργανα εκπροσώπησαν επάξια το Σχολείο μας οι μαθητές Παναγιώτης Διαμαντής ως Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης και Μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής, η Ελεάννα Χαλαράκη ως Αντιπρόεδρος της Ειδικής Πολιτικής Επιτροπής (GA4), η Ρέα Παπαζήση ως Αντιπρόεδρος της Ειδικής Συνέλευσης (SPECON) με θέμα ‘’Peace, Justice and Strong Institutions’’ και ο Γιάννης Ιωάννου ως Αντιπρόεδρος του Διεθνούς Δικαστηρίου του Ο.Η.Ε.

Την άρτια προετοιμασία των μαθητών ανέλαβαν η Φαίη Αναγνωστοπούλου Φοιτήτρια Νομικής και Απόφοιτος της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης και οι Καθηγήτριες Αγγλικών του Σχολείου μας κυρία Μαρία Δεληβάνη και κυρία Χαρά Νικηφορίδου.

Συγχαρητήρια σε όλους μας τους μαθητές και τις μαθήτριες για τη συμμετοχή τους και τις επιτυχίες τους.


Return to top of page