Skip links

Διακρίσεις μαθητών μας στο ACG MUN

Με επιτυχία συμμετείχαν μαθητές και μαθήτριες από το Γυμνάσιο και το Λύκειο του Σχολείου μας στο Συνέδριο ACG MUN που πραγματοποιήθηκε από τις 8 έως τις 10 Απριλίου 2022.

Οι μαθητές της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης εργάστηκαν σε απαιτητικές επιτροπές ως αντιπρόσωποι του Ηνωμένου Βασιλείου και πέτυχαν σημαντικές διακρίσεις. Κατά τη διαδικασία του Διεθνούς Δικαστηρίου (ICJ) η Ομάδα του Σχολείου μας κέρδισε τη δίκη.

Οι μαθητές Παναγιώτης Διαμαντής, Ιωάννης Ιωάννου, Διονύσης Πρίφτης και Ελεάννα Χαλαράκη εργάστηκαν ως Student Officers και οι μαθητές Γεωργία Αναγνωστοπούλου, Μαρία Αρτοπούλου και Σ. Δ. διακρίθηκαν με Honorable Mention.

Το Σχολείο μας εκπροσώπησαν επάξια οι μαθητές και οι μαθήτριες: Αλεξία Αλιφραγκή, Κωνσταντής Αναγνώστου, Γεωργία Αναγνωστοπούλου, Μαρία Αρτοπούλου, Θεοδώρα Γεωργαντζή, Σ. Δ., Νικόλας Κλάδης, Φροσύνα Λοβέρδου, Μαντιάνα Παυλίδη, Όλγα Σταυρουλάκη.

Οι μαθητές μας προετοιμάστηκαν από τις συνεργάτιδες της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης Φαίη Αναγνωστοπούλου, απόφοιτη του Σχολείου και φοιτήτρια Νομικής ΕΚΠΑ και η Μυρτώ Σταυρίδη, Δικηγόρος.


Return to top of page